Sofie Lindes sommerhus-succes: Gigantiske fejl og store følelser

NYHEDER: Sofie Lindes sommerhus-succes: Gigantiske fejl og store følelser

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Nej. Nu stopper du, Sofie Linde. Du må ikke male flotte, nye og massive gulvplanker blå! Det er synd, underligt. Det bliver grimt.

Nu gik det ellers lige så godt. Lindes ruin af et spøgelseshus på Langeland er endelig ved at forvandle sig fra skrot til sommerhus-slot, og forvandling er næsten altid lig med hygge-tv.

Vi er nogle, der for eksempel godt kan lide at se, når stærkt overvægtige forvandler sig til slanke, sunde og livsglade mennesker a la “jeg tabte 75 kilo, og sådan gjorde jeg det”. Eller når folk med håndværkertalent forvandler et gammelt, grimt hus til et moderne, pænt hjem. Der er et før og et efter og en vej derhen, og den vej har det med tryllebinde os. Vi inspireres, fascineres og forestiller os, hvad vi selv ville gøre – og ikke ville gøre. Som at male sine gulve blå.

Serien om Sofie Lindes sommerhus adskiller sig fra så mange andre forvandlingsprogrammer ved at være decideret storslået, og derfor er det ikke så underligt, at netop det er en seermagnet.

Huset midt i landsbyen Snøde er i sig selv storslået. Da Sofie Linde og hendes mand, Joakim Ingversen, købte det, stod det indhyldet i spindelvæv, råd, forfald og aggressive brombær og lignede en snarlig hus-død. Det lignede ikke et “Vennely”, som det hedder. Men Sofie så igennem forfaldet, øjnede dets storhed og potentiale og satte sig for at redde det.

Parret købte huset for 695.000 kroner. Et storslået ufornuftigt køb, for huset var i så ringe forfatning, at det som en indtørret svamp stod klar til at suge penge ud af dets nye ejere i mange år. Penge, de næppe får igen ved et salg, for det ellers så smukke Langeland er desværre ikke et hotspot på boligmarkedet – i øjeblikket det stik modsatte.

Derfor er det godt, at Sofie Linde også selv er storslået. Hun æder støt enhver modgang og sine egne gigantiske fejl. Som at hun for eksempel overså, at der er store huller i taget, der er så ringe, at det skal skiftes – hvad der ikke er råd til foreløbig.

Vi kan selvfølgelig ikke vide, om Linde græder ærgrelses-tårer under dynen om natten, men det er opløftende at se hende håndtere fejl og modgang med selvironi, selverkendelse og en insisteren på at beholde sit gode humør. Hun har sin drøm, og den holder hun passioneret fast i.

“Linde på Langeland” er et program om fornuft og følelse. Fornuft, fordi den stort set ikke er til stede, hvilket er fascinerende, for vi er jo alle mere eller mindre programmeret til at skulle opføre os fornuftigt. Følelse, fordi den er her, der og allevegne og har sat kursen for hele projektet. Det er der noget befriende i, for det er også det, der gør, at huset ikke kommer til at ligne alle andre. 

‘Linde på Langeland’ er et program om fornuft og følelse. Fornuft, fordi den stort set ikke er til stede, hvilket er fascinerende, for vi er jo alle mere eller mindre programmeret til at skulle opføre os fornuftigt. Følelse, fordi den er her, der og allevegne og har sat kursen for hele projektet.

Uddrag af klummen

Linde indretter både ude og inde med ting og farver, som gør hende glad og lykkelig, og det er ikke nødvendigvis det, som mange af os – påvirkede, som vi er af markedet – i øjeblikket definerer som moderne og særligt sommerhus-agtige.

“Vennely” og historien om dets renovering er derfor også et bidrag til mangfoldigheden, det personlige og ja, når sidste afsnit sendes på onsdag på TV2, er der et blåt gulv, og det er underligt, men indrømmet: Det er hyggeligt.

“Linde på Langeland”. Sidste afsnit sendes onsdag 15. juni på TV2, og kan også ses på TV2 Play. TV2 har for nylig bekræftet, at der kommer en sæson 2.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show