13-årige Omra fundet i god behold i Belgien – Ekstra Bladet

NYHEDER: Rusland simulerer angreb med atomklare missiler – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Russiske styrker i den lille enklave Kaliningrad mellem Polen og Litauen har onsdag trænet simulerede angreb med atomklare missiler.

Det oplyser Ruslands forsvarsministerium onsdag i en udtalelse.

Udmeldingen kommer på den 70. dag af krigen i Ukraine, der har kostet tusindvis af mennesker livet og fordrevet over 13 millioner.

Ruslands præsident, Vladimir Putin, er siden beslutningen om at invadere Ukraine 24. februar kommet med flere indirekte trusler om, at han er villig til at bruge atomvåben, hvis nogen andre lande blander sig i krigen.

I udtalelsen onsdag siger forsvarsministeriet, at russiske soldater i krigsspil har simuleret ‘elektroniske affyringer’ af ballistiske Iskander-missiler, der kan udstyres med atomsprænghoveder.

De russiske styrker har også øvet sig i at foretage enkelte angreb og angreb med flere missiler mod mål som missilforsvar, lufthavne, infrastruktur, militært udstyr og kommandoposter, lyder det videre.

Kampenheder øvede også forskellige ‘aktioner under forhold med stråling og kemisk forurening’. Cirka 100 soldater deltog i øvelsen.

Putin gav kort efter invasionen 24. februar ordre til at øge beredskabet hos sine såkaldte ‘afskrækkelsesstyrker’. Styrkerne dækker blandt andet over enheder med atomvåben.

Den russiske præsident har tidligere advaret om, at der vil komme en ‘lynhurtig reaktion’, hvis Vesten blander sig i krigen.

Ifølge flere iagttagere har russisk stats-tv på det seneste forsøgt at gøre brugen af atomvåben mere spiseligt over for befolkningen.

Det siger blandt andet Dmitrij Muratov, der er chefredaktør for Ruslands største uafhængige avis, Novaya Gazeta.

– I to uger nu har vi ikke hørt andet fra vores tv-skærme, end at atomsiloerne bør åbnes, siger han.

En lang række vestlige militæranalytikere og embedsfolk har flere gange sagt, at et russisk atomangreb i Ukraine eller andre steder er yderst usandsynligt, selv om det ikke kan udelukkes.

Søndag sagde Ruslands udenrigsminister, Sergej Lavrov, også, at landet er fast besluttet på at arbejde for at forhindre, at en atomkrig bryder ud.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show