Politiet underkaster sig muslimsk veto

NYHEDER: Politiet underkaster sig muslimsk veto

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Der er opstået en myte om, at vi i Danmark skulle være hinsides den voldsparathed, som Sverige oplever i øjeblikket, og at vi heldigvis ikke har ”svenske tilstande” i Danmark, skriver Christian Marcussen i Berlingske.

”Det er en fin anekdote, men den udgør desværre ikke en retvisende beskrivelse af rigets tilstand. Det skyldes i høj grad, at Paludan ikke længere får lov til at demonstrere i de mest problematiske områder. Dermed ser vi ikke balladen, og vi lulles ind i en beroligende og pacificerende myte om fredelige danske tilstande.

I 2019, da Paludan fik lov til demonstrere på Bøgetorvet i Vollsmose, var situationen så ophidset, farlig og ’svensk’, at politiet måtte flygte fra stedet og tage Paludan med sig.

Vi bør ikke vende det blinde øje til, at der er territorier i Danmark, hvor politiet enten ikke kan eller ikke vil forsvare ytrings- og forsamlingsfriheden. Det er uacceptabelt, at politiet – og dermed staten – underkaster sig voldsmandens veto. Det er det, uanset hvad man mener om Rasmus Paludan”.

Source link

×
Show
×
Show