De to mænd efterlyses for røveri på åben gade. Foto: Københavns Politi.

NYHEDER: Politiet efterlyser to mænd for røveri – Ekstra Bladet

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Københavns Politi efterlyser to mænd, der er mistænkt i en sag om et gaderøveri.

De to mænd efterlyses for røveri på åben gade. Foto: Københavns Politi.

Københavns Politi efterlyser to mænd, der er mistænkt i en sag om et gaderøveri. Røveriet fandt sted 25. april på Degnestavnen i Københavns Nordvestkvarter.

Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.

Politiet skriver, at en 28-årig mand mandag 25. april kl. 6.20 blev passet op af to mænd på gaden.

Iført en såkaldt Guy Fawkes/Anonymous-maske og bevæbnet med en kniv truede den ene af de to mænd sig til et mindre kontantbeløb, og begge gik derefter fra stedet.

Københavns Politi har efterforsket røveriet, der fandt sted på Degnestavnen ud for nummer 33 – ikke langt fra Bispebjerg Kirkegård. Overvågningskameraer har optaget billeder af de to formodede gerningsmænd, og som led i efterforskningen deler Københavns Politi nu billederne, i håb om at borgerne kan hjælpe politiet med at finde frem til de to mistænkte.

”Vi har nogle gode billeder af de to personer, som vi mistænker for at stå bag røveriet, og vi håber selvfølgelig, at der sidder nogle derude og kan genkende dem. Skulle det være tilfældet, så hører vi meget gerne fra dem,” siger politikommissær Poul Hansen fra Københavns Politi.

Borgere, der har oplysninger om sagen, kan kontakte politiet på tlf. 1-1-4.

Person A:

 • Mand.
 • Ca. 180 cm høj.
 • Almindelig af bygning.
 • Lys i huden.
 • Sort hår.
 • Talte dansk med accent. 
 • Han var iført en mørk hættetrøje med stort hvidt felt på brystet samt hvide striber på ærmerne. Han havde hvide/lyse bukser på samt hvide sko.
 • Under røveriet var han iført en såkaldt Guy Fawkes/Anonymous-maske og bar en kniv og en flaske spiritus. På billedet af ham ses elastikken fra masken i panden på ham. Selve masken sidder i nakken under hætten.

Person B:

 • Mand.
 • Ca. 180 cm høj.
 • Almindelig af bygning.
 • Lys i huden.
 • Havde en tatovering under venstre øje.
 • Han var iført en grøn kasket, mørk hættetrøje med ‘Christiania’-logo foran. Han havde mørkeblå jeans samt blå/hvide sko på.


 

Person A. Foto: Københavns Politi.
Person A. Foto: Københavns Politi.
Person B. Foto: Københavns Politi.
Person B. Foto: Københavns Politi.

 Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show