Politi på Festival - 24NYT

NYHEDER: Politi på Festival – 24NYT

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

’Smukfest’ er en af politikredsens tilbagevendende større begivenheder, som arrangørerne af festivalen har stor erfaring i at planlægge og gennemgøre, og som vi som politikreds er meget rutinerede i at håndtere den politimæssigt del af,’ fortæller vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Skanderborg vokser betragteligt i antal indbyggere i de dage festivalen varer, og derfor er der brug for ekstra opmærksomhed og planlægning i forbindelse med festivalafholdelsen. ’Vores opmærksomhed retter sig særligt mod de trafikale forhold, sikkerheden på og omkring festivalen samt mod forebyggende og tryghedsskabende tiltag,’ uddyber Stig Simonsen og tilføjer, at der er flere ting festivalgæsterne selv kan gøre for at forberede sig til festivalen.

Herunder nævnes flere gode råd fra Sydøstjyllands Politi, som du som festivalgæst med fordel kan tage med dig:

Forberedelse til en god festivaloplevelse:

Billetten 
Start med at købe din billet via festivalens officielle billetudbydere. Det er virkelig surt at stå ved indgangen og må vende om, fordi billetten er falsk.

Værdier
Lad det dyre gods blive derhjemme, så der ikke er nogen langfingrede, der løber med det, eller du mister det på anden vis. Og pas så på de værdier, du har med. Opbevar dem tæt på dig og gerne i lommer eller tasker med lynlås, så de ikke er lige til at få fat i. Tag eventuelt også en hængelås med til teltet.

Trafik
Kør i god tid, og hav lidt ekstra tålmodighed i trafikken. Følg anvisningerne, når du ankommer – og tager af sted igen, så alle kan komme trygt frem og tilbage fra festivalen. Parker kun de steder, hvor der er tydeligt markeret, at du må holde parkeret, og lad være med at sætte dig bag rattet, hvis du har drukket for mange af de stærke sager. Husk, at det tager noget tid, inden alkoholen er ude af kroppen dagen derpå.

Nul stoffer
Det er selvfølgelige no go med stoffer. Det er ulovligt og kan også være farligt at indtage. Vi har gode politi-hundenæser med på festivalen, og de er gode til at snuse sig frem til det – og så ryger armbåndet.

Opførsel
Hold det gode humør højt festivalen igennem – også når promilerne bliver høje og respekter som altid hinandens grænser. Og tag ellers ansvar og pas på hinanden, så alle får en god og tryg festival.

Følg herudover festivalens anvisninger i forhold til tændte cigaretter, badning i søen mv.

Sydøstjyllands Politi ønsker rigtig god festival.

Skanderborg Festivalen starter officielt onsdag den 3. august, men allerede søndag den 31. juli ankom de første festivalgæster og startede festlighederne.

Sydøstjyllands Politi vil være til stede fysisk på festivalen, politikredsens daglige beredskab er i øvrigt som sædvanlig, og så er vi som altid også tilgængelige via politi.dk og på 114.

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show