Nancy Pelosi ankom til Taiwan i flyvet SPAR19.

NYHEDER Ny rekord: Nancy Pelosis fly blev overvåget af knap tre millioner mennesker | BT Samfund

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Onsdag landede Formanden for Repræsentanternes Hus i USA, Nancy Pelosi, til sit noget kontroversielle besøg i Taiwan.

Og SPAR19, som er flyet, hun var med, blev overvåget af hele 2,92 millioner mennesker i alt på Flightradar24.com.

Det oplyser siden selv.

Fra det tidspunkt, hvor flyet lettede fra Kuala Lumpur klokken 15.42 lokal tid, var SPAR19 allerede den mest overvågede flyvning på hjemmesiden blandt alle aktive flyvninger.Nancy Pelosi ankom til Taiwan i flyvet SPAR19.
Foto: RITCHIE B. TONGO

Vis mere

Da det landede i Taipei i Taiwan, blev flyet overvåget af mere end 700.000 mennesker, hvilket gør det til den mest overvågede liveflyvning i Flightradar24s historie.

Hele flyveturen varede syv tiver, og her fulgte altså i alt 2,92 millioner mennesker med på mindst en del af flyvningen.

82-årige Nancy Pelocis besøg i Taiwan er kontroversielt, fordi Pelosi er nummer tre i præsidentrækkefølgen, og officielt anerkender USA ikke Taiwan som selvstændigt land.

Taiwan fungerer som en selvstændig østat med demokratiske valg, egen hær, møntfod og flag. Alligevel gør Kina hævd på øen, og selvom USA ikke anerkender Taiwan som en selvstændig nation, så ønsker USA heller ikke, at Kina skal overtage Taiwan.


Et kort, som blandt andet Kinas statsmedie China Xinhua News har offentliggjort, viser, hvor Kina har planer at lave militærøvelser fra torsdag og frem til søndag som konsekvens af Nancy Pelosis besøg. Det er de skraverede områder rundt om Taiwan.


Et kort, som blandt andet Kinas statsmedie China Xinhua News har offentliggjort, viser, hvor Kina har planer at lave militærøvelser fra torsdag og frem til søndag som konsekvens af Nancy Pelosis besøg. Det er de skraverede områder rundt om Taiwan.
Foto: China Xinhua News

Vis mere

USA har siden 1970erne forsøgt at håndtere den diplomatiske balancegang ved hjælp af såkaldt ‘strategisk tvetydighed’. Derfor er det uvist, om USA vil hjælpe Taiwan militært i tilfælde af en kinesisk invasion.

Nancy Pelosis besøg er også kontroversielt, fordi det udfordrer denne ‘strategiske tvetydighed’, idet det kan opfattes som et tegn på, at USA officielt anerkender Taiwan og den taiwanesiske regering.

Pelosi er en kendt kritiker af Kina og landets krænkelser af menneskerettigheder. Kina betragter Taiwan som kinesisk og har derfor har advaret om, at det ville få konsekvenser, hvis Pelosi besøger landet – hvilket nu er sket.

Læs eller genlæs dagens liveblog om Nancy Pelosis besøg i Taiwan HER.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show