KLIMA: Danmarks afvisning af atomkraft er en fejltagelse

NYHEDER: Korruption i Klimaministeriet – 24NYT

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Det er i strid med loven, at fungerende klimaminister Dan Jørgensen har fået lavet over 1000 udkast til sine private profiler på sociale medier af sit skattebetalte embedsværk, skriver Berlingske.

”Ombudsmanden fastslog tidligere på ugen, at profilerne er private, fordi han har blokeret følgere. Ombudsmanden fortalte i samme ombæring, at embedsværket har lavet over 1000 udkast til opslag.

Og det er misbrug af embedet og dermed ulovligt, siger professor på juridisk institut på Syddansk Universitet Sten Schaumburg-Müller i 24syv programmet Mette & Magten. ’Det vil være min vurdering, ja. Omfanget med de 1000 udkast er udover den grænse, som forvaltningen må hjælpe en privat person med’, siger han.

24syv har via private udbydere undersøgt, at opslagene ville have kostet 900.000 kroner for et andet parti at få lavet, og det er en skærpende omstændighed ifølge Sten Schaumburg-Müller. ’Hvis det her har en værdi på 900.000 kroner, så ville der i alle andre sammenhænge formentlig komme en straffesag’, siger han”.

 

Source link

×
Show
×
Show