Inger Støjberg: Hvornår bliver vi spurgt, om EU skal være mindre

NYHEDER: Inger Støjberg: Hvornår bliver vi spurgt, om EU skal være mindre

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Inger Støjberg er ny, fast debattør på Avisen Danmark. Det er derfor hendes egne holdninger – og ikke avisens – der kommer til udtryk i klummen.

EU vokser og vokser, og EU blander sig i mere og mere. Der træffes beslutninger i Bruxelles, som muligvis fungerer for en flok akademikere bag et blankpoleret skrivebord, men ikke for os, der lever i den virkelige verden.

For nylig afsagde EU-domstolen en dom der betyder, at politiet ikke længere må benytte sig af logning af teledata, så hvis der sker et drab i weekenden, så er politiet på grund af den nye EU-dom frataget et af deres bedste redskaber til at opklare det.

Vi hyldede alle sammen politiet, da de dygtigt og lynhurtigt opklarede det bestialske mord på en ung kvindelig studerende i Aalborg. De vigtigste redskaber for politiet i den situation var overvågningskameraer og logning af teledata.

Teledata er den data, som telefonselskaberne registrerer, når vi bevæger os rundt med vores mobiltelefoner. Politiet kan derfor spore, hvor vi har været hvornår.

Teledata er desuden vigtigt, når sagerne skal afgøres i retslokalerne. I sagen, som har fået EU-domstolen til at rive tæppet væk under det danske politis brug af logning af teledata, var teledata endda det eneste bevis. Der var hverken vidner eller fysiske beviser efterladt.

Nu kunne man tro, at EU-domstolen stejlede over manglen på andre beviser end det loggede teledata. Det er ikke tilfældet. EU-domstolen mener derimod, at den drabsdømte irlænder har fået krænket retten til sit privatliv, fordi hans teledata er blevet opbevaret.

Når EU-domstolen træffer beslutninger som betyder, at der bliver taget større hensyn til morderens ret til privatliv, end til ofret og de efterladtes ret til retfærdighed, så er det ærligt talt ikke så sært, at vi er nogen, der bliver mere og mere skeptiske overfor EU’s magt og indgriben i vores dagligdag. Det er verdensfjernt, og det strider mod almindelig sund fornuft, når en flok EU-dommere kan sidde i en sky af akademisk støv og komme frem til tåbeligheder som det.

Det er derfor, at jeg stemmer nej til forbeholdsafstemningen den 1. juni. For på trods af, at ja-siden igen og igen lover, at Danmark beholder sin selvbestemmelse, så viser det sig igen og igen, at EU alligevel bestemmer mere og mere.

Jeg har i mange år været skeptisk overfor, at EU tiltager sig mere og mere magt, og at det gigantiske bureaukrati blander sig i mere og mere.

Ikke én eneste gang er vi blevet spurgt, om vi ønskede at EU skal gøres mindre.

Jeg synes, at tanken om EF var god. Handel på tværs af de europæiske lande har gjort os rigere og givet os et fredeligere Europa. Men kæden hopper af, når vi, som helt almindelige mennesker, pludselig oplever, at der bliver truffet beslutninger i Bruxelles, som slet ikke harmonerer med vores hverdag, og som direkte strider mod sund fornuft. Tag f.eks. barselsorloven. Hvorfor i alverden skal der i fremtiden sidde bureaukrater i Bruxelles og bestemme, hvordan danske forældre skal fordele deres barsel? Det er noget familierne skal bestemme. Det er ikke noget EU-bureaukrater skal blande sig i.

Samtlige EU-folkeafstemninger, som vi har haft i Danmark, handler om at gøre EU mere og mere omsiggribende. At EU skal bestemme mere og mere. At EU langsomt men sikkert æder sig mere og mere ind på vores hverdag. Ikke én eneste gang er vi blevet spurgt, om vi ønskede at EU skal gøres mindre. Om vi selv vil bestemme mere, og om EU-bureaukraterne i Bruxelles skal bestemme mindre. Det tør de EU begejstrede politikere nemlig ikke spørge os om.

Jeg er tilhænger af europæisk samarbejde og samhandel, men jeg er lodret i mod, at EU vokser sig større, og det får mig til at sætte foden ned ved den kommende afstemning. Derfor stemmer jeg nej til afskaffelse af forsvarsforbeholdet. Vi skal derimod styrke vores bidrag til NATO. Vi skal ikke smøre endnu et fedtlag på EU.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show