Peter Skaarup bliver medlem af Støjbergs parti

NYHEDER: Indvandrerne overtager statens magtbeføjelser – 24NYT

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

I Sverige er en romakvinde i 60’erne gået fra sin mand og er i stedet blevet kæreste med en anden mand fra en romaslægt. Tvisten mellem to romaslægter skulle afgøres af en uofficiel romadomstol, men så langt nåede man ikke. Kvinden blev dræbt af sine sønner, som ville hævne skilsmissen, skriver Berlingske.

”I romamiljøet er det almindeligt, at uoverensstemmelser – og sågar voldtægter, vold, tyverier eller mord – forsøges løst udenom officielle domstole eller uden brug af myndighederne.

I stedet indkaldes til det, der kaldes romani kris, en slags uofficiel domstol, hvor fremtrædende og ældre romamænd afhører vidner og afgør tvisten. Nogle gange sker det i form af betaling af et pengebeløb til de familier, som mener sig æreskrænkede.

I denne sag var der flere gange afholdt en romadomstol, og det var planen, at man igen skulle mødes søndag. Men så langt nåede man ikke, fordi den dræbte kvindes mand nægtede at deltage i flere forhandlinger”.

24NYT: Også i Danmark overtager indvandrerne statens magtbeføjelser. I Korsør har forskellige imamer forsøgt at mægle i en klan-konflikt, fordi staten – myndighederne og politiet – har været magtesløse, og fordi de stridende parter har sagt nej til en dansk advokat som konfliktmægler. Når danske myndigheder melder pas, kan det ikke undre, at muslimske imamer forsøger sig som selvbestaltede retsinstanser. Det siger sig selv, at det er en hån mod danskernes retsfølelse, at det ikke er dansk politi, men imamer, der overtager statens magtbeføjelser og fungerer som mæglere i konflikter.

Source link

×
Show
×
Show