Håbets præsident ledte længe efter ordene - men fik alligevel Skive til at “gå helt Obamas”: Her er hans fem budskaber til danskerne

NYHEDER: Håbets præsident ledte længe efter ordene – men fik alligevel Skive til at “gå helt Obamas”: Her er hans fem budskaber til danskerne

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

1) Danskerne cykler, men forbruger stadig mere end inderne: Obama havde forberedt en del ros til Danmark: For vores grønne energi, cykelkultur og afslappede væremåde.

Men han havde også en pointe om, hvor meget energi vi forbruger:

– I cykler. Men I forbruger stadig mere energi end den gennemsnitlige kineser eller inder. Og de aspirerer efter at komme op på samme niveau som jer, sagde Obama og fortsatte:

– For at redde planeten, skal vi i løbet af årtier lave en omstilling, som normalt ville tage århundreder. Men selv hvis vi gør alt rigtigt, kommer det ikke til at gøre nogen forskel, hvis vi ikke får hele verden med.

2) Lederskab er at lytte: Obamas bedste råd til forsamlingen var, at man skal alliere sig med mennesker – også yngre – som er klogere end én selv.

– En stor leder er ikke én, som kan imponere folk med sine taler. Som præsident lærte jeg, at min vigtigste styrke var at lytte, sagde han.

3) Putins krig er en strategisk katastrofe – for Putin: Fattigdom, international isolation og en elite, der flygter. Ruslands invasion af Ukraine er et gigantisk selvmål af Vladimir Putin, mener Obama.

– Jeg kunne have sagt det til Putin. Rusland begår en strategisk katastrofe i Ukraine, lød det selvsikkert fra scenen.

Ifølge Obama er det resultatet af, at Putin har forskanset sig i et lukket kammer, hvor han kun konfererer med få mennesker.

– Selv når han får et statsbesøg, sidder han med en kilometers afstand til folk, sagde Obama.

4) Vi europæere tager for givet, hvor godt vi har det: Europæerne anno i dag lever sandsynligvis i den fredeligste og mest velhavende lomme i menneskehedens historie, lød det.

– I tager det for givet, hvor godt I har det, sagde Obama og kom med en opfordring:

– Vi skal kæmpe for demokratiet. Vi er nødt til at kæmpe for at gøre kapitalismen mere inkluderende, vi er nødt til at kæmpe for at mindske uligheden, misinformationen og desinformationen.

5) Giv stafetten videre til næste generation: Nøglen til at løse klodens problemer er, at gråhårede typer som Obama giver slip på deres magt. Sådan lød den 60-årige eks-præsidents egen betragtning:

– Unge mennesker er ikke blevet kyniske endnu. De er stadig idealistiske og håbefulde, og vi er nødt til at give dem bedre betingelser.

Obama kom med et konkret forslag, som burde være en del af enhver jobbeskrivelse:

– Hvad kan jeg gøre for at forberede den person, som skal afløse mig? Det er det, vi alle bør spørge os selv. Og så skal vi give slip.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show