Den Korte Avis | To ‘unge’ kørte råddent og uden kørekort i stjålne biler – nu har en hårdt såret 69-årig mand mistet sin hustru og sin hund

NYHEDER: Den Korte Avis | To ‘unge’ kørte råddent og uden kørekort i stjålne biler – nu har en hårdt såret 69-årig mand mistet sin hustru og sin hund

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Opdateret 17.30 …

Alarmen lød ved middagstid i går søndag.

 

Da politiet nåede frem til uheldsstedet, Skovvejen ved Svebølle i nærheden af Kalundborg, lå der to personbiler med store skader i den ene side af vejen.

 

I bilerne var der i alt tre personer.

 

I den ene personbil blev en 69-årig mand fra Kalundborg som fører reddet ud og fløjet i lægehelikopteren til Rigshospitalet.

 

I samme bil befandt sig en 60-årig kvinde fra Kalundborg som passager, men redningspersonalet kunne konstatere, at hun var afgået ved døden som følge af sine alvorlige kvæstelser.

 

Også familiens hund var blevet dræbt ved sammenstødet.

 

I den anden personbil blev en 18-årig mand fra Jylland reddet ud og med politieskorte bragt til Rigshospitalet til undersøgelse og behandling for sine skader, der dog ikke viste sig ikke at være så alvorlige.

 

Stjålet i Hvidovre

Under efterforskning af årsagen til ulykken kunne politiet konstatere, at den personbil, som den 18-årige havde været fører af, var meldt stjålet fra Hvidovre i starten af september.

 

Den 18-årige blev således under indlæggelsen anholdt og sigtet for kørsel i den stjålne bil, og senere også sigtet for at have kørt uden kørekort.

 

Efterforskningen i anledning af den stjålne bil blev sammenholdt med vidneforklaringer om, at den muligt var set sammen med en anden bil under kørslen i vestlig retning på Skovvejen.

 

Denne bil var også stjålet i Hvidovre

I den forbindelse fik politiet identificeret endnu en personbil, som viste også at være meldt stjålet fra Hvidovre i løbet af natten mellem lørdag og søndag.

 

Denne stjålne bil var ikke impliceret i selve uheldet og var ikke i området under redningsindsatsen.

 

Søndag eftermiddag lykkedes det imidlertid politiet at finde den anden stjålne bil i Køge Bugt-området, hvor politiet traf den kørende med en 17-årig fra Sydvestsjælland bag rattet.

 

Han blev anholdt i forbindelse med en sigtelse for kørsel i den stjålne bil uden førerret og fik efterfølgende udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for eventuel påvirkning af narkotika under kørslen.

 

Kørte frontalt sammen med den 69-årige

I sin døgnrapport skriver Midt- og Vestsjællands Politi, at den foreløbige konklusion på undersøgelserne i anledning af uheldet er, at den 69-årige som fører af sin personbil kørte ad Skovvejen mod øst, da en modkørende personbil ført af den 18-årige tilsyneladende kom over i den 69-åriges kørebanehalvdel med et frontalt sammenstød til følge.

 

Politiet har rutinemæssigt fået udtaget blodprøver af de to førere for at få klarlagt, om de måtte være påvirkede af enten alkohol eller narkotika under kørslen. Den 18-årige havde som nævnt ikke erhvervet sig et kørekort inden kørslen i den stjålne bil.

 

Den 17-årige forblev i politiets varetægt efter afhøring i anledning af sigtelserne, idet hans færden og kørsel ad blandt andet Skovvejen forsøges klarlagt.

 

Blandt andet, om han kan mistænkes for at have en rolle i forbindelse med færdselsuheldet.

 

Og det blev han.

 

Opdateret klokken 17:20:

Nu er de begge fængslet og sigtet for uagtsomt manddrab

Retten i Holbæk valgte under det lukkede grundlovsforhør i dag mandag at varetægtsfængsle de to biltyve i fire uger.

 

Det er sket med en sigtelse for uagtsomt manddrab, legemesbeskadigelse og fareforvoldelse.

 

”Vi vurderer, at de to unge mænd har aftalt en form for kapkørsel forud for dødsulykken og har derfor sigtet dem begge for uagtsomt manddrab, uagtsom legemesbeskadigelse og fareforvoldelse,” oplyser anklagerfuldmægtig Josefine Minor Christensen i forbindelse med retsmødet og fortsætter:

 

”Retten valgte i dag, at de begge skal sidde varetægtsfængslet i fire uger, og det sender et stærkt signal om det helt uacceptable i den form for vanvidskørsel.”

 

Vicepolitiinspektør Søren Danielsen, Midt- og Vestsjællands Politi, supplerer:

 

”Vores efterforskning af sagen, herunder afhøringerne af vidner, gav os oplysninger om, at den 18-årige forud for ulykken var set køre med høj hastighed og lave hasarderede overhalinger sammen med en anden personbil,” forklarer Søren Danielsen og fortsætter:

 

”Den videre efterforskning skal nu vise det præcise hændelsesforløb forud for ulykken. I den forbindelse hører vi fortsat gerne fra vidner til de to bilers kørsel.”

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show