NYHEDER: Den Korte Avis | Mette F. ønskede muslimer god Eid – “islamisterne vil fryde sig”, lyder det fra ex-muslimen Mustafa Musse Sayeh

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Danske muslimer må glæde sig.

 

De kan kun få den opfattelse, at Danmarks statsminister, Mette Frederiksen (S), værdsætter dem højere end den velintegrerede danske jødiske befolkning.

 

Da de danske jøder i oktober sidste år fejrede deres allerhelligste højtid, Yum Kippur, kom der så vidt vides ingen hilsen fra statsministen.

 

Men da muslimerne den 2. maj i år fejrede Eid, fik Mette Frederiksen til gengæld travlt ved tastaturet og sendte via sin Facebook denne hilsen til muslimerne:

 

”Rigtig god Eid. Jeg håber, I får en god aften sammen med venner og familie. Og at højtiden bringer alle både glæde, godt samvær og håb ”

 

En sådan hilsen kunne de velintegrerede danske jøder ellers godt have haft behov for at få.

 

Især i betragtning af, at de af frygt for angreb fra blandt andre danske muslimer nu lever under delvis politibeskyttelse.

 

Skulderklap til religion, hvor mænd står over kvinder

Muslimer kan også glæde sig over, at Mette Frederiksens hilsen kan opfattes som et skulderklap til islam.

 

Og det på trods af, at Koranen knæsætter grov kvindeundertrykkelse.

 

I Koranens sura 4:34 står der direkte at kvinder er mænd står over kvinder, og at det er tilladt mænd at slå ulydige kvinder.

 

Delte meninger blandt de 5,2 tusinde kommentarer – Inger Støjberg er en af dem

 

Mette Frederiksens fik 14 tusinde positive markeringer med på vejen.

 

Til gengæld var der meget delte meninger blandt de 5,2 tusinde, der har kommenteret hendes opslag.

 

I lighed med mange går Leo Mortensen lige til sagen: ”Stemmefiskeren fra Ålborg har sat orm på krogen.”

 

Han suppleres af blandt andre Maissun El-Hassan, der heller ikke lægger fingrene imellem: ”Du får stadig ikke min stemme.”

 

I den modsatte ende af skalaen er tiltalen ”søde Mette” og ”fantastisk statsminister” meget udbredt som for eksempel i et indlæg fra Zainab Noor: ”Task søde Mette. Du er en helt fantastisk statsminister og respekt for muslimer, der fejrer Eid.”

 

En del undrede sig over opslaget. Blandt dem Inger Støjberg, som kort og godt skrev: ”Hvorfor?” – og fik 9,2 tusinde likes med på vejen.

 

Medens især kommentarer fra læsere med muslimske navne generelt er positive, er der dog især én, der markant skiller sig ud.

 

EX-muslim: Islamisterne fryder sig over din hilsen, Mette

Udover de få muslimer og utallige danskere, der skriver, at Mette Frederiksen godt kan glemme sit stemmefiskeri, får hun en helt speciel hilsen fra Mustafa Musse Sayeh, der har forladt islam.

 

Mustafa Musse Sayeh, der er formand for foreningen for frafaldne muslimer, skriver:

 

”Tak kære statsminister. Dog er der ikke så meget glæde ved Eid her.

 

Når man har forladt islam, og ens familie samme tid ikke længere taler med en, af samme grund, ja så er det ikke så hyggeligt.

 

Jeg kunne selvfølgelig bare vende tilbage til islam, og lade som om det var godt, og så kun jeg sidde med familien og glæde mig over, at statsministeren, ønskede os en glædelig Eid. Alt imens jeg lod som om jeg var muslim.

Fryd og gammen.

Nej tak.

Men er jeg sikker på islamisterne fryder sig over din hilsen, Mette. Ingen tvivl.

Mvh en Ex-Muslim”

 

Og antallet af islamister stiger

Og medens Mette Frederiksen hylder muslimerne og deres Eid-fest, stiger antallet af islamister i Danmark støt og roligt.

 

I marts 2019 viste Københavns Kommunes integrationsbarometer, at næste hver tredje københavner mellem 18 0g 29 år med ikke-vestlig baggrund i 2018 havde den holdning, at religiøse og kulturelle traditioner og love skal følges.

 

Og vel at mærke også selvom de er i strid med dansk lovgivning.

 

Det er i den forbindelse værd at bemærke, at antallet med disse holdninger var steget fra hver fjerde i 2017.

 

Altså ja til islam og nej til demokrati – og det kan Mette Frederiksens EID-hilsner ikke ændre på, men tværtimod snarere blive opfattet som en accept.

 

Kilder til denne artikel:

https://www.facebook.com/mettefrederiksen.dk

 

https://www.reuters.com/world/asia-pacific/taliban-announce-women-must-cover-faces-public-say-burqa-is-best-2022-05-07/

 

https://ekstrabladet.dk/nationen/ungdomsoproer-stoetten-til-sharia-vokser-i-koebenhavn/7559812?ilc=c

 

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show