Den Korte Avis | Genkender du denne gerningsmand til bedragerier mod ældre?

NYHEDER: Den Korte Avis | Genkender du denne gerningsmand til bedragerier mod ældre?

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

 

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyser en gerningsmand til bedragerier, der primært har været rettet mod ældre borgere.

 

Politiet har foreløbig modtaget 13 anmeldelser vedrørende hændelser i Sønderborg, Aabenraa og Esbjerg. Og vi har i denne sammenhæng mistanke om, at det er den samme gerningsmand, der står bag bedragerierne.

 

Lød overbevisende

Gerningsmanden har i alle tilfældene kontaktet borgerne telefonisk og udgivet sig for at være fra vedkommendes bank, hvor han oplyste, at borgernes konti var blevet hacket.

I denne forbindelse lykkedes det gerningsmanden at overbevise borgerne om, at de skulle udlevere deres dankort og pinkode til en repræsentant fra pengeinstituttet, der ville møde op hos dem personligt.

 

Efterfølgende ringede den kriminelle så på døren og fik dankort og kode udleveret.

Politiet offentliggør fotos af en gerningsmand i sagen (se flere fotos i bunden af denne side). Vedkommende er optaget på et overvågningskamera i forbindelse med, at han hævede penge på et dankort fra en borger.

Der er tale om en mand, der taler dansk uden accent. Vedkommende bar desuden karakteristiske Nike sko med en grøn stribe.

Borgere, der genkender gerningsmanden, eller i øvrigt har oplysninger i sagen, kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Gode råd:

Syd- og Sønderjyllands Politi kommer desuden med følgende gode råd:

  • Tal med ældre i din omgangskreds og understreg, at de ikke må udlevere dankort, pinkoder, NemID-oplysninger, kontooplysninger m.m. til andre.
  • Vær kritisk. Overfør aldrig penge til personer, hvor du ikke er sikker på deres sande identitet.
    Stol ikke på, at folk, der kontakter dig uopfordret, er dem, de udgiver sig for at være.
  • Husk, at virksomheder eller offentlige myndigheder aldrig vil ringe og bede dig om at overføre penge eller bede dig om at udlevere dit dankort, NemID, kontooplysninger osv.
  • Stol ikke på telefonnumre og e-mailadresser. Hvis henvendelsen er mistænksom, er det ikke nok at google telefonnummeret eller e-mailadressen. Gerningsmanden kan få telefonnumre og e-mailadresser til at se ud som om, at de kommer fra myndigheder, pengeinstitutter osv.

Læs flere gode råd på Politi.dk

 

 

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.

 

 

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi.

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show