Avisen Danmark hyrer Støjberg til radioprogram: Derfor får hun fast taletid, selvom hun har brudt loven

NYHEDER: Avisen Danmark hyrer Støjberg til radioprogram: Derfor får hun fast taletid, selvom hun har brudt loven

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Peter Rasmussen, hvorfor vælger Avisen Danmark at indgå et samarbejde med en dømt kriminel, som stadig er i gang med at afsone sin straf?

Inger Støjberg er en af de tydeligste og dygtigste i debatten på den blå fløj. Derfor er hun interessant. At hun er dømt og straffet diskvalificerer hende ikke som debattør. Vi er trygge ved, at retssystemet og fængselsvæsenet tager sig af den del. Hvis vi skulle fravælge hende som debattør af den årsag, ville det være at pålægge hende en ekstra straf, og det er ikke Avisen Danmarks opgave.

At hun er dømt og straffet diskvalificerer hende ikke som debattør. Vi er trygge ved, at retssystemet og fængselsvæsenet tager sig af den del.

Peter Rasmussen, chefredaktør for Avisen Danmark

Hvor går grænsen for, hvor alvorlig en forbrydelse man må have begået, hvis man skal være debattør hos Avisen Danmark?

Det ved jeg ikke. Men det afgørende er, om man er væsentlig og betydningsfuld for den offentlige debat, og det mener jeg, Inger Støjberg er. Derfor får hun muligheden.

Så hvis man er en dygtig nok debattør, behøver man ikke afsone sin straf, før man kan få et talerør hos Avisen Danmark?

– Nej. Det gør man ikke. Straffen tager retssystemet og fængselsvæsenet sig af.

Gælder det uanset hvor alvorlig en forbrydelse, man har begået?

– På et tidspunkt bliver ens holdninger ligegyldige. Det er ikke spændende, hvad voldsmænd mener. Inger Støjberg er et andet sted.

Strafferammen for simpel vold og en overtrædelse af ministeransvarlighedsloven er den samme, og i mange almindelige voldssager er straffen 30-60 dages fængsel. Inger Støjberg blev også idømt 60 dages fængsel. Hvorfor er Inger Støjbergs forbrydelse så mindre alvorlig?

– Det er en konkret vurdering. Hun er en relevant debattør. Vi har ikke en skæring, hvor vi siger, at det er for meget, hvis en person har fået 70 dages fængselsstraf, men at man gerne må være debattør, hvis det er 60 dages fængselsstraf. Det handler om, om hendes meninger er relevante, og om hun er dygtig nok. Det er hun.

Inger Støjberg får også penge for at være fast debattør i programmet. Hvorfor støtter Avisen Danmark en dømt kriminel, som er i gang med at afsone sin straf økonomisk?

– Det gør vi heller ikke. Vi betaler Inger Støjberg for den tid, hun bruger som debattør hos os. Sådan er det også, når hun skriver klummer i Avisen Danmark, og det skal hun til at gøre hver fredag fra nu af. Det er ikke anderledes, end når vi for eksempel har Bertel Haarder, Jens Rohde eller Pernille Skipper til at skrive for os.

Men de er ikke dømt for noget strafbart. Har Avisen Danmark andre kriminelle på lønningslisten?

Hvorfor skal Avisen Danmark i det hele taget agere reklamesøjle for Inger Støjbergs synspunkter?

– Det synes jeg heller ikke, vi gør. Det er ikke nogen fribillet. Det er vores sindssygt dygtige politiske redaktør Casper Dall, som er vært og styrer debatten, og den anden faste debattør, Alex Vanopslagh, vil også stille modspørgsmål. Vi er vant til, at meninger brydes mellem rød og blå blok. Men der er meningsforskelle i blå blok. Inger Støjberg og Alex Vanopslagh repræsenterer to forskellige fløje. Spørgsmålet er, om de to fløje kan finde sammen. De kunne jo starte med at blive enige om, hvem der skal være statsminister for eksempel.

Kommer der et tilsvarende program med røde politikere?

– Det er ikke planlagt. Men der er også mere brug for et om blå blok. Mette Frederiksen får rigelig taletid med de mange pressemøder.

Vil programmet fortsætte, hvis Inger Støjberg stifter et parti?

– Ja. Så kører vi videre. Det diskvalificerer hende ikke. Vanopslagh er også partileder.

Og hvis der udskrives valg?

– Så skal vi tænke over, hvad vi så gør. Det er ikke meningen, de skal drive valgkamp gennem programmet. Så skal vi justere, så der enten kommer røde politikere med, eller også skal programmet sættes på pause.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show