Albert har to ting til fælles med Christian Eriksen og indtager også Parken: - Jeg blev drillet, fordi jeg var langsom

NYHEDER: Albert har to ting til fælles med Christian Eriksen og indtager også Parken: – Jeg blev drillet, fordi jeg var langsom

Danske Nyheder 👉 https://hastosee.com/
Telegram 👉 https://t.me/danske_nyheder_channel

Hjerte: Den ene er en verdensberømt fodboldspiller, som spillede for landsholdet i Parken fredag aften. Den anden er en niårig dreng fra sydfynske Tåsinge. Men Christian Eriksen og Albert Mikkelsen har kærligheden til fodbold til fælles, selv om Christian er en af de bedste, og Albert ikke er.

– Jeg kan godt lide Christian Eriksen, og jeg kan også godt lide at spille fodbold. Men jeg holdt op med at gå til det, fordi jeg blev drillet med, at jeg var langsom, siger Albert Mikkelsen.

Det sker også nogle gange i skolen.

Men i denne weekend er det alligevel ham, der indtager Parken i København. Ikke som landsholdsspiller, men som deltager i en fodboldskole for hjertebørn, som superligaklubben FCK er vært for. Albert har været med på fodboldskolen én gang før.

– Jeg glæder mig til at spille fodbold med de andre. De driller ikke, for de er også hjertebørn, siger en lettere forpustet Albert med knaldrøde kinder efter at have pareret et skud fra sin far, Kim, i haven på Tåsinge.

Ud over fodboldmålene og en rebounder, som han kan skyde bolden ind på, har han både baskeball-kurv og trampolin i haven. Han kan godt lide at bevæge sig, men han bliver hurtigere træt end andre børn.

Albert blev født fem uger for tidligt og vejede kun 2,4 kilo. En skanning viste, at Albert har en kompleks hjertefejl. Han har blandt andet hul i hjertet, en forsnævret lungepulsåre og et større hjerte, fordi det skal pumpe kraftigere for at få blodet rundt.

Albert gik gennem en stor åben hjerteoperation, da han var godt et halvt år gammel. Operationen var vellykket, men Albert kommer ikke til at kunne løbe lige så stærkt og længe som børn med stærke hjerter.

Han bliver aldrig en ny Christian Eriksen. Til gengæld kan han så meget andet – han har for eksempel læste næsten alle Harry Potter-bøgerne, selv om han kun går i 3. klasse.

Og så har han altså i hvert fald to ting til fælles med Christian Eriksen. De kan begge godt lide fodbold, og de har begge haft nogle problemer med hjertet.

Fodboldskolen holdes af Hjerteforeningen i samarbejde med FCK, DGI Fodbold og Rigshospitalet.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Rigtige Nyheder får du desværre ikke på
DR, TV2, Facebook eller Twitter
Kom med over på Telegram, det vil du aldrig fortryde!

Herunder 4 videoer du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc3JjPSJodHRwczovL3d3dy55b3V0dWJlLmNvbS9lbWJlZC9GZzZuVDFBN1IxWSIgdGl0bGU9IllvdVR1YmUgdmlkZW8gcGxheWVyIiBmcmFtZWJvcmRlcj0iMCIgYWxsb3c9ImFjY2VsZXJvbWV0ZXI7IGF1dG9wbGF5OyBjbGlwYm9hcmQtd3JpdGU7IGVuY3J5cHRlZC1tZWRpYTsgZ3lyb3Njb3BlOyBwaWN0dXJlLWluLXBpY3R1cmUiIGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbj48L2lmcmFtZT4=
UKRAINE INFO

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC8ydEZzdEJzNjFQRTUvIj48L2lmcmFtZT4=
SE DENNE VIDEO

Få Adgang Til Rigtige Nyheder
Med millioner af andre aktive brugere
×
Show
×
Show