Danmark: Saturday, December 14, 2019
© 2019 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 45
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Ingen IS-krigere skal lukkes ind i Danmark

NyeBorgerlige | Ingen IS-krigere skal lukkes ind i Danmark

11.11.2019

”Det er fuldstændig uacceptabelt, hvis IS-krigere, som nu slippes løs af Tyrkiet, får lov til at rejse ind i Danmark. De skal afvises på grænsen”.

Det siger Pernille Vermund, formand for Nye Borgerlige i forbindelse med, at Tyrkiet har meddelt, at de begynder at udvise udenlandske IS-krigere.

”Folketinget havde muligheden for at fratage dem alle deres danske statsborgerskab, men stemte imod at tage ansvar, og det åbner nu for, at IS-krigere uden dobbelt statsborgerskab kan få indrejse. Det er et svigt af danskerne og en trussel mod danskernes sikkerhed og frihed”, siger Pernille Vermund.

Hendes kritik retter sig ikke udelukkende mod regeringen, men retter sig også imod Venstre, som for nylig stemte imod et ændringsforslag om at tage statsborgerskabet fra alle IS-krigere uden undtagelse og ikke kun fra de IS-krigere, som har et andet statsborgerskab ved siden af det danske.

”Venstre kører på frihjul med deres kritik af regeringen. Venstre sad med magten i fire år indtil for et halvt år siden. Venstre gjorde ingenting, og da muligheden kom, løb Venstre fra ansvaret. Det er for dårligt”, siger Pernille Vermund.

Hun mener ikke, at Venstre har noget at lade regeringen høre.

”Bragesnak på udlændingeområdet er slet ikke nok, når virkelighedens trusler melder sig. Så kræver det resolut handling, og der svigtede Venstre – igen”, siger Pernille Vermund.

Hun forudser, at på grund vægelsindet fra flertallet i Folketinget vil IS-krigerne få lov til at fortsætte deres liv i Danmark.

”Selvom de skulle blive dømt for deres forbrydelser, så lukkes de jo ud igen med fulde borgerrettigheder i vores land. Det vil være en skændsel. Den dag en af disse IS-kriger står bag en bestialsk forbrydelse i Danmark, må de politikere have det meget svært ved at se danskerne i øjnene”, siger Pernille Vermund.

Læs Original – Klik Her

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...

©2019 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account