Danmark: Friday, January 22, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Ny gruppe får nu hurtig adgang til quick-tests


Fra onsdag, får pædagogisk personale i hovedstadsområde tillige adgang til fast-track i Parken. Her har det siden før jul været muligt for bl.a. sundheds- og plejepersonale Politi, Brandvæsen, Forsvaret, Beredskab og Veteraner at få en hurtig adgang til quick-test.

”Det pædagogiske personale tager en tørn for os alle i disse tider, sådan så samfundet kan holdes i gang så godt som muligt og forældrene passe deres arbejde. Derfor skal det selvfølgelig også være muligt for det personale, at få hurtig adgang til tests, så de positive smittebærere kan identificeres med det samme og smittekæderne blive stoppet. Vi har jo set, hvor hurtigt et smitteudbrud kan gå og hvor mange man så kan smitte,” siger adm. direktør Jeppe Handwerk fra Copenhagen Medical A/S, der driver quick-testcenteret i Parken.

Næstformand for BUPL, Hovedstaden Mia Skou Jørgensen siger:”Det er en glæde, at det nu bliver muligt for det pædagogiske personale i hovedstaden, at få hurtig adgang til quick-test. Det er dels en anerkendelse af deres vigtige arbejde i en kritisk tid og en praktisk lettelse i hverdagen,” siger hun.

Den samlede proces med indgang, registrering, test og udgang varer cirka 15 minutter. Adgang til Fast Track sker med ind- og udgang fra C-tribunen på Østre Allé. Øvrige borgere har offentlig indgang via Port H ved A-tribunen. Det hele foregår indendørs og uden tidsbestilling.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account