Danmark: Thursday, July 22, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Ny ekstremt farlig malware opdaget


En ny malware, der sidder på lur i din computer eller mobil, for på et senere tidspunkt at installere kriminelle virus programmer, er netop blevet afsløret af antivirus firmaet Bitdefenders analytikere.

Den ny malware, MosaicLoader bliver distribueret via betalte annoncer, der dukker op, når folk søger efter “gratis” software eller råd om, hvordan man reparerer hacket betalingssoftware.

MosaicLoader er sat op til at lave individuelle søgninger efter beskadiget software eller ulovlige “gratis” versioner af software – for derefter at kunne  inficere hele computeren, tablet eller mobilen.

Hvis en device først er inficeret med MosaicLoader kan den installere enhver type malware til senere brug. Bitdefender har dokumenteret, at MoasicLoader har inficeret devices med alt fra simpel cookie overvågning til udnyttelse af kryptovaluta og til mere komplekse malware typer som Glupteba.

Går efter almindelige brugere

MosaicLoader går efter computer brugere, der har beskadiget software, typisk “gratis” versioner af betalings software. Med selv små skader i software er MosaicLoader, når den først er kommet ind i computeren eller mobilen, parat til at placere enhver malware senere.

Ifølge Bitdefender er det bedste råd, at lade være med at downloade “gratis” versioner af software. Dels er det forbudt, men Bitdefender’s analyser viser også, at cyberkriminelle på det seneste har haft en lang række aktiviteter, der netop er rettet mod ulovlige kopier af software.

Det ser ud som om at MoasicLoader angrebet er  globalt og at den målgruppe, der især påvirkes, er personlige computere.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account