Danmark: Sunday, January 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Foto: Svt Design, Bigstock


Foto: Svt Design, Bigstock

Jens, Frank og Morten Dillermand er nogle af hovedpersonerne i en animeret serie, hvor uregerlige penisser får deres ejermænd i politik og mediebranchen fyret.

“Hallo, Morten, det ved du altså godt, at du ikke må!”

Fortællerstemmen er streng, og Morten Dillermand, en animeret figur med FN-bæredygtighedsnål og rullekrave, ser brødebetynget ud. Endnu engang har hans dillermand bragt ham i problemer, og endnu engang handler det om en praktikant i det parti, Morten Dillermand er formand for.

“Kan du så se at gøre det godt igen,” formaner stemmen, og Morten skynder sig at ringe til en masse journalister. I næste klip fortæller han en stor menneskemængde, at han – eller rettere sagt, hans dillermand – kom til at opføre sig dårligt over for praktikanten.

“Derfor skal jeg ikke være dillermand, øh, formand længere,” slutter han, hvorefter fortælleren roser ham for at have taget ansvar for sin dillermand.

Dillermand i øret
Morten Dillermand er en af hovedpersonerne i DR’s nye børneprogram, Dillermænd Vol. 2, en opfølger til den meget omtalte Ramasjang-serie John Dillermand. I fortsættelsen kommer en række politikere og mediemænd i problemer, fordi deres dillermænd løber løbsk og eksempelvis sniger sig over på en kvindelig ansats lår eller ind i hendes øre.

Således ender det med, at Frank Dillermand ikke længere kan være borgmester, selvom han lover at vikle sin dillermand ind i de gyldne borgmesterkæder, så den ikke kan gøre skade.

Gem dillermanden væk
Også makkerparret Jens og Jes Dillermand, to kendte tv-værter, kommer i problemer, da en række kvinder anklager dem for at have gjort ting med deres dillermænd, som de ikke kan huske. Først bliver de sure og henter en masse gamle damer fra vejen for at starte en slåskamp – for damerne mener nemlig, at Jens og Jes’ dillermænd ikke har gjort noget som helst galt.

Til sidst overbeviser fortællerstemmen dem dog om, at de skal droppe modstanden og erkende, at deres dillermænd har dummet sig.

“Nogle gange er det bedst bare at gemme sin dillermand væk, Jens og Jes,” slutter afsnittet.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account