Danmark: Thursday, July 22, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Amerikanske tilstande: Sådan vinder man et valg


Der går snart ikke en dag, uden at der rapporteres om nye stenkast mod biler på E65 mellem Skurup og Ystad i Skåne. Det er den rute, som oftest benyttes af folk, der skal til eller fra Sjælland og Bornholm. Antallet af episoder overstiger pr. dags dato 100, og i 95 pct. af tilfældene går det ud over dansk indregistrerede biler. Gerningsmændene går altså bevidst efter danskere.

Ifølge Ritzau siger svensk politi, at der er tale om hærværk, men der må altså være tale om en særlig slags hærværk. Tildragelserne ligner snarere krigshandlinger, som skal afskrække danskere fra at køre gennem Sverige.

Trods de talrige angreb, der har stået på i flere måneder, er det pr. 20.7. ikke lykkedes svensk politi at pågribe en eneste gerningsmand.

Mærkeligt nok synes danske medier uinteresserede i at spekulere på årsagerne til de livsfarlige tildragelser. Havde det ikke været i Sverige, ville de have spurgt diverse forskere og eksperter, hvad der mon kan ligge til grund, men i dette tilfælde nøjes de med at rapportere, at nu er der kastet atter en sten. Hvorefter de hurtigt går videre til noget andet.

Motivet er ellers klart nok. Det er had til Danmark, og hvem kunne hade Danmark nok til at ville blokere trafikken mellem de danske landsdele? To grupper springer i øjnene: Svenske venstreekstremister og – endnu mere sandsynligt – bander af muslimer, der er opbragte over “tonen” i Danmark.

Men uanset, om det er den ene eller den anden, er det ikke noget, som danske medier vil rode op i. Det ville nemlig udstille Sverige som et lovløst land og naturligvis rejse spørgsmålet, hvordan det er kommet dertil.

Det kunne blive ganske ubehageligt for den danske venstrefløj og dens presse, som i årtier har klaget over danskernes ondskab – og berømmet Sverige for landets humanisme.

Justitsminister Nick Hækkerup meddeler, at stenkastene giver anledning til “dyb bekymring”. Mandige ord!

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account