Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Nordjyllands Politi modtog tirsdag den 6. april tidligt om morgenen en anmeldelse om et mistænkeligt forhold på Hadsundvej i Aalborg. Anmelder havde lagt mærke til, at to mænd sov i en bil, der holdt parkeret i tomgang. Motoren var altså stadig i gang til trods for, at føreren tydeligvis var faldet i søvn.

Det vakte mistanke til påvirket kørsel, hvorfor anmelder besluttede sig for at kontakte politiet.

Kort tid efter ankom en patrulje til stedet. Da betjentene nærmede sig bilen, der fortsat holdt i tomgang, kunne de tydeligt se, at de to mænd i bilen stadig sov. De to mænd var ”meget langt væk”, lyder det af betjentenes rapport.

Betjentene vækkede derefter de to mænd, som begge virkede meget sløve. Deres snøvlende tale og problemer med at holde balancen vakte yderligere mistanke til påvirket kørsel.

Ved hjælp af en narkometertest kunne betjentene konstatere, at føreren tilsyneladende var påvirket af euforiserende stoffer. Yderligere mistænkeligt var det, at bilen var påmonteret to forskellige nummerplader. Det vakte mistanke til tyveri af nummerplader. Derudover kunne betjentene se, at føreren ikke havde gældende førerret til personbil.

 

Politiet sigtede og anholdt derfor føreren af bilen for følgende:

  • Narkopåvirket kørsel
  • Kørsel i frakendelsestiden
  • 2 x Tyveri af nummerplader

Ved visitation af de to personer og ransagning af køretøjet blev der dog ikke fundet andet af politimæssig interesse. Ejeren af bilen blev derefter kontaktet telefonisk og sigtet for at overlade føringen af køretøjet til den sigtede bilist.

 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account