Danmark: Tuesday, June 08, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Motorcykel konfiskeret og ejer idømt fængselsstraf for vanvidskørsel


Retten i Holstebro har i dag idømt en 44-årig mand seks måneders fængsel for vanvidskørsel. Manden blev derudover frakendt førerretten i 10 år og fik konfiskeret sin motorcykel, som han havde brugt til vanvidskørslen.

I dag var den første midt- og vestjyske sag om vanvidskørsel for retten efter strafskærpelsen trådte i kraft tidligere på året. En 44-årig mand blev i eftermiddag ved retten i Holstebro dømt for blandt andet i slutningen af april at have kørt vanvidskørsel på sin motorcykel på en strækning mellem Vemb og Bækmarksbro.

Manden havde blandt andet undladt at standse, da politiet gav tegn hertil, samt kørt med en hastighed på 110 km/t i et byområde ved Bækmarksbro, hvor grænsen er 50 km/t. Derudover havde han også kørt med en fart på 161 km/t i et område nær Vemb med en hastighedsbegrænsning på 80 km/t.

Sagen vedrørte i alt 13 forhold. Ud over flere tilfælde af store hastighedsovertrædelser, omhandlede den også et forhold om at have udsat andre medtrafikanter for fare og kørsel uden førerret. Den tiltalte erkendte sig skyldig i 11 af de 13 forhold, og ved retten i Holstebro blev han således idømt en samlet fængselsstraf på seks måneder, hvilket er i overensstemmelse med anklagemyndighedens påstand.

”At sætte sit eget og andres liv på spil ved at udvise så stor hensynsløshed og mangel på ansvarlighed er en alvorlig sag. Derfor er jeg også tilfreds med, at dommen i store træk svarer til det påståede,” siger Malene Bruun Kristensen, anklagerfuldmægtig hos anklagemyndigheden i Midt- og Vestjyllands Politi.

Tidligere på året trådte en ny lovgivning i kraft, der har givet politiet mulighed for at beslaglægge køretøjer, der benyttes til vanvidskørsel – eksempelvis kørsel med en hastighed over 100 km/t og som overstiger den tilladte grænse med mere end 100%.

Derfor blev mandens motorcykel også konfiskeret i dag ved retten i Holstebro. Der er med dagens dom fra retten i Holstebro tale om det første konfiskerede køretøj i politikredsen efter de nye regler er trådt i kraft.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account