Danmark: Thursday, September 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
En skandale i dansk journalistik


Den nuværende udenrigsminister Jeppe Kofod har i 2008 i forbindelse med et DSU-møde haft sex med en 15-årig pige, skriver Berlingske.

”Sagen har landet på partiledelsens bord, og partiformand Helle Thorning-Schmidt besluttede at fratage Kofod alle hans ordførerposter. En straf, som mange i partiet opfattede som alt for hård – ikke mindst Mogens Lykketoft og Mette Frederiksen, som var gammel DSU-kammerat med Jeppe Kofod.

I dag står Mette Frederiksen med en sag fra fortiden, som ikke rigtigt vil gå væk. Jeppe Kofod, som hun har gjort til udenrigsminister, rejser verden rundt og promoverer værdier som ligestilling og kvinders rettigheder. Og på de sociale medier beskyldes Mette Frederiksen, som nu bakker kvinder, der har været udsat for sexchikane, op for dobbeltmoral”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account