Danmark: Monday, July 05, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Folkeskolen taber drenge på gulvet


Danske studerende vil fremover kunne med SU i hånden rejse til Tyrkiet på islamuddannelse, oplyser Berlingske.

”Nu bliver Diyanets mulighed for at påvirke tyrkiske muslimer i Danmark udvidet, når dansktyrkere kan få SU for at få en uddannelse i islam og tyrkisk kultur, som er sat sammen af samme direktorat for religiøse anliggender, som gennem mange år har sendt imamer til tyrkiske moskeer i Danmark.

’Jeg kan ikke se, hvorfor vi skal betale danske statsborgere for at tage en islamisk uddannelse i Tyrkiet’, siger Ulla Kokfelt, som er kandidat til kommunevalget for Nye Borgerlige.

Dietrich Jung, som er professor i politik og islamiske studier ved Syddansk Universitet, er bekymret over, at dansktyrkere fremover med SU kan modtage teologisk undervisning i Tyrkiet. Det er sandsynligt, at eleverne bliver undervist i den tyrkisk nationalistiske islamisme, som Erdogan i stigende grad står for”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account