Danmark: Tuesday, February 23, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Mange danskere handler genbrugstøj på nettet


Mange webshops har oplevet stor fremgang under coronakrisen, fordi størstedelen af de fysiske butikker er nødt til at holde lukket på grund af restriktioner.

Hos den sociale hjælpeorganisation Blå Kors er der lige nu ekstraordinær travlhed i webshoppen, hvor kunderne kan købe genbrugstøj til hele familien og ting til hjemmet.

Særligt december og januar har været ekstragode måneder, hvor omsætningen er mere end fordoblet i webshoppen lidtsmartere.dk. Den store interesse glæder Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug.

”Der er ingen tvivl om at danskerne handler digitalt. Det viser, at man sagtens kan handle genbrugstøj på nettet. Fordelen er, at man, udover at gøre et godt køb, også støtter Blå Kors’ arbejde med at hjælpe udsatte mennesker og samtidig bakker op om en bæredygtig verden.”

Frivillige har travlt

Tøjet i webshoppen kommer fra de mange tøjcontainere, som Blå Kors har opstillet i Nordjyland. Webshoppen har i dag til huse i Aalborg, hvor der i øjeblikket er fire frivillige, der i løbet af ugen sørger for at sortere og klargøre nyt tøj til salg.

Det er færre frivillige, end der plejer at være, så der er nok at se til, fortæller Anni Overlade Andersen, som er frivillig og står i spidsen for webshoppen.

“Der er blevet solgt rigtig meget vintertøjet og ting til hjemmet, så vi har mange ordrer. Jeg har for eksempel lige lagt et Matador-spil på webshoppen og lidt andre ting, man kan hygge med derhjemme. Samtidig får vi rigtig meget sommertøj ind lige nu, fordi folk er ved at sortere i deres garderober”, fortæller hun.

Mister penge på butikker

Selvom det går godt med salget i webshoppen, er det lige nu en svær tid for Blå Kors og resten af landets sociale hjælpeorganisationer, som driver genbrugsbutikker.

Overskuddet fra Blå Kors’ 55 butikker går til at drive blandt andet væresteder og andre sociale tilbud. Hver uge, butikkerne må holde lukket, mister organisationen en million kroner i omsætning, hvilket er langt mere, end webshoppen kan opveje.

“Det er en svær tid lige nu, men vi glæder os til, vi igen kan åbne genbrugsbutikkerne. De frivillige ser også frem til at komme i gang,” siger Anders Christensen, som er chef for Blå Kors Genbrug.

Overskuddet fra genbrugsbutikkerne og webshoppen går til Blå Kors’ sociale arbejde som for eksempel at drive væresteder, botilbud til hjemløse og mennesker med misbrug, børnestøttecentre og familienetværk.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account