Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 47
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Den efterlyste mand blev anholdt i dag i udkanten af Haderslev, hvor betjente fra både Københavns og Syd- og Sønderjyllands Politi slog til.

Der er tale om en 26-årig mand, der er mistænkt for et drabsforsøg i Hvidovre den 27. maj i forbindelse med en konflikt mellem to bandegrupperinger.

Han har siden været efterlyst, og det var nye oplysninger i sagen, der førte til dagens anholdelse.

»Vi har siden drabsforsøget i maj vedholdende efterforsket sagen, for det har været vigtigt for os at finde frem til manden. Derfor er jeg også rigtig godt tilfreds med, at han nu er anholdt,« siger vicepolitiinspektør Knud Hvass, der er leder af afdelingen for organiseret kriminalitet i Københavns Politi.

Politiet fik den 27. maj et tip om, at drabsforsøget skulle finde sted og rykkede ud med det samme. Det fik tre mistænkte til at flygte fra stedet i bil, men chaufføren mistede kort efter herredømmet over bilen og kørte ind i et hus. Ingen, heller ikke husets beboere, kom til skade, og bilens tre passagerer flygtede. To personer blev kort efter anholdt, mens den tredje, dagens anholdte, slap væk.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account