Danmark: Friday, January 22, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


En 25-årig mand fra Sydfyn er i dag ved Retten i Svendborg blevet idømt 4 år og 9 måneders fængsel for at have udnyttet sin 10 år yngre søster seksuelt.

Manden blev dømt for at have udnyttet sin både fysiske og psykiske overlegenhed til at få sex med sin lillesøster. Overgrebene fandt sted forskellige steder – blandt andet på Fyn og Sjælland – over en periode på halvandet år.
Der var tale om et enkelt fuldbyrdet samleje og derudover en lang række forhold af anden seksuel karakter. Søsteren var på tidspunktet for overgrebene 13-14 år gammel.

Den dømte har erkendt at have begået et enkelt af overgrebene. I forhold til de øvrige forhold, han nu er dømt for, har han anket dommen til Landsretten med krav om frifindelse.

Den dømte blev fængslet umiddelbart efter domsafsigelsen. Af hensyn til den forurettede i sagen har Fyns Politi ikke yderligere kommentarer til dommen.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account