Danmark: Friday, June 04, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Mand anholdt mistænkt for overgreb på børn i daginstitution


Ansat i dagsinstitution i Taastrup anholdt mistænkt for overgreb mod flere børn

Købehavns Vestegns Politi har på baggrund af efterforskning anholdt en 49-årig mandlig ansat fra en daginstitution i Taastrup.
Manden er mistænkt for andet seksuelt forhold end samleje og for blufærdighedskrænkelse af flere børn, og har været sendt hjem fra daginstitutionen under efterforskningen.
”Vi har efterforsket mod manden i en længere periode, og har nu vurderet, at der var materiale i sagen til at fortage anholdelse og få mistænkte fremstillet i retten,” siger lederen af Københavns Vestegns Politis overgrebsgruppe, politikommissær Rikke Thestrup.
Den 49-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i løbet af formiddagen. Her vil anklagemyndigheden begære lukkede døre. Af hensyn til de muligt lukkede døre og af hensyn til efterforskningen, har Københavns Vestegns Politi ikke yderligere kommentarer i sagen for nu.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account