Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


Den franske regering vil snart fremsætte et lovforslag vendt mod islamistisk separatisme. Formålet er at bevare Frankrigs verdslige karakter ved bl.a. at udelukke religion (læs: islam) fra skoler og den offentlige sektor. Læs mere her og her.

24NYT: Macrons lovforslag bør tjene som inspiration for danske politikere. Det muslimske tørklæde, som reklamerer for islamiske værdier, hører ikke til på offentligt ansatte i det sekulære Danmark. Tørklædet bliver ofte betragtet som en harmløs del af en skøn multi-kulti-drøm om mangfoldighed og harmoni. Det strider dog mod princippet om, at offentligt ansatte skal fremstå neutralt og professionelt.

De signaler, der ligger i det islamiske tørklæde, er ikke harmløse, og de skal derfor ikke fremstå som det væsentligste, når de offentligt ansatte møder borgerne.

Vi har ganske vist religionsfrihed i Danmark, men det betyder ikke, at man som ansat i det offentlige skal have frihed til at missionere for en religion og ideologi, der går på tværs af alt, hvad Danmark står for.

Og derfor bør det islamiske tørklæde ikke bæres af læger, sygeplejersker, folkeskolelærerinder og gymnasielærerinder i dette land, når de er på arbejde.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account