Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 41
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Kvinde udsat for røveri af fire araberdrenge – Politiet beder om hjælp


Torsdag kl. 20.40 modtog politiet en anmeldelse om et røveri af taske. Forurettede kom kl. ca. 20.30 cyklende ad Silkeborgvej mod vest i Brabrand. Umiddelbart efter at forurettede havde krydset Åby Ringvej, kørte hun forbi et busstoppested, hvor der stod en gruppe på 3-4 drenge. Da forurettede var kommet forbi busstoppestedet, mærkede hun pludselig et kraftigt ryk i hendes skuldertaske. Der blev rykket så kraftigt i tasken, at hun væltede på cyklen.

På trods af at dette holdt hun godt fast i tasken, mens gerningsmændene forsøgte, at rive den ud af hænderne på hende. Der blev revet så hårdt i tasken, at remmen gik i stykker. Herefter løb gerningsmændene fra stedet og ind i et villaområde. Forurettede fulgte efter gerningsmændene gennem flere haver og tilbage til busstoppestedet, hvor de sprang på buslinje 11 mod Harlev. Forurettede nåede ikke bussen.

Drengene signaliseres som: 12-15 år gamle, 150 – 160 cm høje og arabisk af udseende. Den ene bar en sort hættetrøje, mens en anden var iført en sort dynejakke.

Vi har brugbare spor i sagen, men derudover søger vi vidner, der i tidsrummet 20.30 – 20.45 har set noget i området omkring busstoppestedet. Ring 114 hvis du har oplysninger til sagen.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account