Danmark: Friday, July 16, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Kvinde dræbt i sammenstød med lastbil


– Hovedvejen/Tolstrupvej, Osted – Lejre

Kl. 07.19 onsdag morgen skete et alvorligt sammenstød på rute 14 syd for Osted i retning mod Ringsted, da en bilist kørte ud fra en sidevej hvor hun blev ramt af en lastbil. Lastbilen kørte i sydlig retning, med en 55-årig mand fra Allerød bag rattet. Bilisten, en 34-årige kvinde fra Store-Merløse, kørte ad Tolstrupvej frem i krydset, hvor hun blev ramt i venstre side af lastbilen. Chaufføren forsøgte at bremse, men kunne ikke standse det tunge køretøj, som påkørte den 34-åriges bil.

Politi og redning kørte til uheldsstedet, hvor rute 14 blev afspærret i begge retninger og busser omlagt. Den 34-årige kvinde var alvorligt kvæstet, og der blev ydet førstehjælp til hende på stedet. Hendes liv stod ikke til at redde, og hun blev erklæret død af en læge kort efter. Lastbilchaufføren var ikke kommet noget fysisk til, men var meget chokeret efter ulykken, men blev afhørt til sagen.

Bilinspektøren undersøgte uheldsstedet for at belyse omstændighederne. Vejen blev åbnet igen omkring kl. 09.08. Der blev rutinemæssigt udtaget blodprøver af parterne i sagen, som er praksis ved alvorlige uheld, for at afklare om nogen var påvirkede under kørslen. Politiet optog rapport om uheldet og underrettede de pårørende til den 34-årige.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account