Danmark: Friday, September 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Kraftigt slingrende lastbilchauffør havde høj promille


Lørdag den 28. august midt på dagen modtog Nordjyllands Politi en anmeldelse om, at en lastbil på Hjørringvej i Sønderskov kørte og slingrende kraftigt. Anmelder havde kørt bag ved lastbilen indtil, at lastbilen holdt ind på en rasteplads. Han mistænkte føreren for at være påvirket af spiritus.

En beredskabspatrulje ankom kort efter til stedet, hvor man traf føreren af lastbilen – en mand i 40’erne. Han lå foroverbøjet ind over rattet, men vågnede hurtigt op, da betjentene bankede på døren. Ved hans venstre fod – det vil sige ved siden af koblingen – stod en flaske whisky på 40%. Der var ca. en tredjedel væske tilbage i flasken. En alkometertest gav udslag for, at mandens promille var over den lovlige grænse på 0,5 promille.

Politiet sigtede og anholdt derfor føreren for spirituskørsel.

Efter nærmere undersøgelse fandt betjentene desuden en papkasse med 3 liter 13,5% vin. Det var uvidst, hvor meget der var tilbage i kassen, men den var i hvert fald ikke fuld. Ej heller tom. Ved siden af papkassen stod et plastbæger med væske, som lugtede af og lignede whisky. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen. Den sigtede kan – blandt andet – se frem til en straksbøde på 10.200 kr.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account