Kontroversiel præst talte ved demonstration mod coronarestriktioner: - Vi frygter udskamning og fyring

Kontroversiel præst talte ved demonstration mod coronarestriktioner: – Vi frygter udskamning og fyring


Sognepræst i Svanninge/Falsled nær Faaborg, Therese Strand Kudajewski, fortalte i december i Fyens Stiftstidende, at hun ikke ville tjekke sine kirkegængere for coronapas, som hun opfatter som et mere eller mindre diktatorisk pålæg fra staten. 

Hun er heller ikke selv vaccineret, og på sin private Facebook-side har hun blandt andet skrevet følgende om praktiserende læger, der vaccinerer mod corona:

– Det er en skændsel for lægestanden, det som udspiller sig i tiden, og jeg håber, at der vil være flere og flere læger, der siger fra, så læge og morder ikke atter bliver to sider af samme sag.

Opslaget har ligget offentligt tilgængeligt i en måned, men nu er blevet gjort privat på hendes profil.

Hun har i et senere Facebook-opslag fortalt, at hendes holdninger nu betyder, at hun modtager anonyme trusler. Hun henviser i den forbindelse til digterpræsten Kaj Munk, der blev skudt af tyskere under anden verdenskrig.

– Jeg sender Kaj Munk mange kærlige tanker, som betalte for fædre- og moderlandsfrihed med sit eget liv. Jeg tænker også på, hvor grænsen går, før jeg selv kan risikere at bliver skudt. Er det der, vi er, skriver hun blandt andet.

Fredag holdt Therese Strand Kudajewski tale på Flakhaven i Odense som en del af en demonstration mod coronarestriktioner arrangeret af gruppen “Odense siger stop”, som den seneste tid har afholdt ugentlige demonstrationer i byen.

Ifølge arrangøren af fredagens demonstration skal Therese Strand Kudajewski tale ved en lignende demonstration i København søndag.Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Herunder 2 videoer som du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!