Danmark: Thursday, January 28, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.Klummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

DF har opfordret mig til at tage endnu en valgperiode i Region Hovedstaden. Desuden har flere DF-bestyrelser, herunder min egen bestyrelse  i København, opfordret mig til at stille op til kampvalg som spidskandidat til november-valget til regionsrådet. Jeg har siddet 11 år i regionsrådet og hvis vælgerne vil, så bliver det min sidste valgperiode.

Jeg har sagt stor tak for tilliden, for jeg vil gerne være med til, at vende skuden for DF.

Det kan vi nemlig godt. Men, vi skal – også i sundhedspolitik i regionen – tilbage til den Pia Kjærsgaard’ske stilart, hvor der aldrig må være tvivl om, at DF tager udgangspunkt i sund fornuft, at give politisk kant og tydeliggøre den sociale forståelse, som ligger dybt i DF’s DNA. Vi skal kort sagt igen være vælgernes vagthund.

Og der er rigeligt at tage fat på. Psykisk syge børn venter for længe på behandling, forholdene for spisevægrede unge er ikke tilstrækkelige, ældre udskrives fortsat for ofte fra hospitalerne uden sikring af hjemmehjælp, kræftramte børns behandling skal have mere fokus, vi må have væsentlig bedre statistik på overholdelse af lovpligtige tider for kræftbehandling og nu må vi også gøre meget mere for de hjemløse samt sikre, at personer med de såkaldte dobbeltdiagnoser, f.eks. sygisk syg og narkoman, behandles samlet i sundhedssystemet. Covid-19 er alvorlig. Ingen skal spille plat på en så alvorlig sag, men desværre har beskyttelsen af vore ældre ikke været optimal. Det skal omgående rettes. Og på området for den kollektive trafik, som også Region Hovedstaden varetager, så gælder det for os i DF, at overbevise de “såkaldt grønne” venstreorienterede partier om, at de skal stoppe med deres massive nedskæringer af den kollektive trafik, som skubber passager over i privatbiler med mere forurening til følge. Og dermed med flere syge og døde. DF’s målsætning med hensyn til takster i busser, tog m.m. er en halvering af billetprisen. Men, det har vist sig svært at få de røde partier med til det. Den kamp tager vi gerne op igen. For borgernes skyld.

Der er meget mere at tage fat på. Jeg sætter mig gerne i spidsen for det. Jeg tror på et godt valgresultat. Vi har fantastiske kandidater med stor entusiasme. Og vi har en sund fornuft holdning, som er forbrugervenlig. Det er den vej DF vil gå i Region Hovedstaden.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account