Danmark: Saturday, January 23, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Klumme: Hvem kortslutter hvad i USA?


Hvis man tror man kan køre et demokrati ved at tilsidesætte millioner af amerikaneres opfattelse af, at der er foregået valgsvindel, så kortslutter man demokratiet som styringsmekanisme. Mainstream-medier og politikere har brugt 4 år på at sabotere og svine Trump til. Når han har givet igen, er han blevet kaldt nazist og det der er værre.

Demokraterne har transformeret sig fra oprindeligt at have haft rod i et hvidt, racistisk sydstatssegment, til nu at repræsentere alt fra det absolut yderste venstre-fascistiske Antifa og BLM-segment i storbyerne til Hollywoods feel good, politisk korrekte skuespillerkartotek.

Det er Demokraterne, der har forandret USA og den politiske agenda. Også i forhold til bevidst at have lokket Trump i en fælde med en rigsretskommission, der alene havde til formål at ødelægge Trumps troværdighed. Der var intet at komme efter.

Hvor var Bidens afstandtagen, da Antifa hærgede de amerikanske byer hele efteråret?

Det er til gengæld Trump, der som den første har sat Kina skakmat, etableret fred mellem Israel og en stribe arabiske lande, og i øvrigt forhindret Demokraterne i at fratage politi og militær store økonomiske midler i forbindelse med Floyd Georges død.

Når 70 pct. alle republikanere af de 74 millioner, som stemte på Trump, tror på, at valget har været stjålet fra dem og benytter deres ret til at demonstrere, kalder Enhedslisten dem fascister. Enhedslisten, hvis åndelige vraggods stammer direkte fra Stalins Gulag-ølejre.

Når en lille gruppe demonstranter bryder ind i Kongressen, bliver alle Trump-tilhængere slået i hartkorn. Bemærk, at flere af dem, der har stormet Kongressen, har været registrerede Antifa-provokatører.

Hvis mainstream-medier og politikere havde brugt lige så mange kræfter på at granske valgsvindlen, som globalisten og den detroniserede tidligere Venstre-næstformand, Kristian Jensen, nu bruger på at kritisere Trumps gøren og laden i forbindelse med demonstrationerne i Washington, så kunne det have fungeret som lynafleder for en spændt situation over there. Det havde klædt Kristian Jensen bedre, hvis han havde undladt at begå karaktermord på kollegaen, Inger Støjberg, og forlade kone og børn til fordel for en afdanket popsangerinde. Nu vi taler moral.

Jeg giver ikke meget for mediernes troværdighed, idet de fra starten har nedtonet tusindvis af edsvorne erklæringer om organiseret valgsvindel, ændring af valghandlinger i strid med forfatningen, og anvendelse af kinesiske valgmaskiner i de Demokratisk styrede valgkredse. Mainstream-mediernes har selv borteroderet deres troværdighed ved politisk at vælge den venstre side af det politiske spektrum.

Hvis man tror, at man kan lukke låg på en trykkedel ved at udelukke Trumps indsigelser om valgsvindel, så har man ikke forstået meget af, hvad demokrati er for en størrelse, og hvordan utilfredshed tackles i USA.

Så tilhører man typisk Politiken-segmentet eller dem, der tager afsæt i Jesper Steinmetz’ populistiske Biden-orienterede moralopfattelse. Holdninger af den type er desværre udbredt langt ind i borgerlige kredse grundet påvirkningen fra mainstream-medierne. At en lille ekstremistisk gruppe valgte at storme Kongressen kan og skal Trump ikke gøres ansvarlig for. Trump står ikke for sikkerheden. Der var ikke tale om forsøg på statskup, men en flok hooligans på afveje.

Man kan undre sig over, at netop sikkerheden omkring Kongres-bygningen har været så lemfældig på en dag, hvor hundredtusinder demonstrerer i Washington. At nogle Demokrater kræver, at Trump skal afsættes efter at 74 millioner amerikanere har stemt på ham, viser, hvor bl.a Nancy Pelosis demokratiske sindelag befinder sig. Trump har kaldt demonstranterne for forrædere, hvad mere kan han gøre?

Mere interessant bliver det, når og hvis der i løbet af både de kommende dage og uger fremkommer yderligere dokumentation om valgsvindel og påvirkning af valgresultatet fra fremmede magter. Viser noget sådant at være tilfældet, vil der være tale om at kunne rejse sag om højforræderi mod den eller de involverede. I så fald vil udfaldet af præsidentvalget hvile på et falsk grundlag, og det må man så forholde sig til forfatningsmæssigt.

Det er her, Trumps anke mod valgresultatet ligger. Viser beskyldningerne sig rigtige, kan man med rette tale om et statskup af historiske dimensioner. Det er i det lys, at Trumps og de republikanske protester skal bedømmes og ikke på baggrund af, hvad Steinmetz eller andre Biden-støtter måtte mene.

At mange Trump-støtter forlader skuden, og at mange Republikanere i øvrigt vender tommelfingeren ned over for Trump, er menneskeligt forståeligt. Hvem ønsker fortsat at befinde sig på en slagmark, hvor både ens fremtid og nærmeste familie risikerer stigmatisering.

Til gengæld må man betragte Trump, som den politiker, der som den eneste stadig står oprejst. Viser hans beskyldninger at holde vand, vil vi til gengæld se en hær af sidste dages hellige strømme tilbage til deres tidligere commander-in-chief i det Ovale Værelse.

Vi befinder os midt i verdenshistorie lige nu og her. Velkommen til risikoen for en Kina styret fremtid og et USA, som vil blive styret af en præsident, der i de sidste 50 år har været regnet for et nul. Lige fra han snød med sin jura eksamen i 1965 til han i 1977 modsatte sig raceblandede skoler og fløj i Airforce 2 på dubiøse forretningsrejser til Kina og Ukraine med sin søn, mens han var vicepræsident under Obama.

Velkommen til venstre-journalismens yndlingskæledægge og Wall Street-finansfolkenes favorit. Biden vil sikre, at billig arbejdskraft kan komme lettere ind i USA igen, mens den almindelige amerikaners løn bliver presset. Velkommen til yderligere migration og islamisering og navnlig øget arabisk indflydelse på FN.

De gode græder, de onde ler, but Trump, he will be back! Be sure of that.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account