Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Klumme: Christiansborgs professionelle fupmagere | 24NYTKlummer på 24NYT er udelukkende udtryk for skribentens mening. 

24NYT er ikke nødvendigvis enig med skribenten.


 

I forbindelse med det netop indgåede forlig om tildeling af dansk statsborgerskab, er der nogen, der skriver, at politikerne sidder ved magten, fordi vælgerne ikke er særligt kloge, men gang på gang lader sig tage ved næsen af professionelle fupmagere. Altså dem, der før valget bedyrer, at de vil føre en stram udlændingepolitik, og gør det modsatte dagen efter valget. Sådan har det stået på i årtier, og det er derfor værd at overveje, hvordan politikerne slipper af sted med deres bondefangeri.

Det gør de ved at have taget ved lære af tryllekunstnerne, som benytter sig af et trick, der på engelsk kaldes misdirection. Fidusen er at narre publikum til at koncentrere opmærksomheden på noget, der IKKE foregår, mens tryllekunstneren gør noget helt andet.

Sådan også i dansk politik. Op til valgene fortæller politikerne, med hjælp fra medierne, at valgets hovedtemaer er omsorg for de udsatte, pension til Arne, udfasning af fossile brændstoffer, verdensmål, ligestilling, og hvad de ellers finder på. Det eneste, politikerne og medierne ikke nævner, er det, der er vigtigst for danskerne, nemlig at kunne leve sikkert i vores eget land. Derfor har de heller ikke noget at sige om den fare, der truer vores eksistens, nemlig islam.

Stadigt flere danskere stifter bekendtskab med indvandringens konsekvenser – vold, lemlæstelse, voldtægter, fornedringsvold, terroranslag – så det bliver måske sværere for politikerne at bilde vælgerne ind, at politik drejer sig om skatter, pensioner, miljø og flere penge til uddannelserne. Som alt sammen kan være ligegyldigt, hvis vi ikke tør gå uden for en dør af frygt for at blive slået ned.

Det eneste, vi kan håbe på, er, at de dansksindede partier, DF og NB, holder fast i det afgørende valgtema: Vores ret til at kunne leve sikkert i vores eget land.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account