Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 49
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Et vaccinepas er en trussel mod vores frihedsrettigheder


Mens atomkraft har været bandlyst som energiform i Danmark siden 1985, og Tyskland, Belgien og Spanien vil udfase deres atomanlæg, arbejder en række østeuropæiske lande på at opruste på atomfronten. Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Rumænien, Ungarn og Bulgarien har alle enten planer om eller er i gang med at bygge nye reaktorer, skriver Jyllands-Posten.

”Samuel Furfari, professor på Bruxelles-universitetet ULB, siger, at de østeuropæiske lande gør det eneste rigtige i en verden, hvor efterspørgslen på strøm vil fortsætte med at stige, samtidig med at der ikke må udledes mere CO2.

’Man kan ikke blive ved med at drømme om, at vindmøller kan klare det hele. Men behovet kan dækkes af atomkraft. Det er en veldokumenteret og fungerende teknologi, der leverer store mængder strøm, som ikke forurener’, siger Furfari.

I Danmark fastholder regeringen forbuddet mod atomkraft fra 1985. ’Andre EU-lande har atomkraft som en del af deres energiplanlægning, og det har de ret til ifølge traktaten. Men regeringen mener grundlæggende, at atomkraft ikke repræsenterer fremtidens bæredygtige energikilde’, skriver klimaminister Dan Jørgensen i en mail”.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account