Klaus Schwabs hellige mentor « Snaphanen.dk

Klaus Schwabs hellige mentor « Snaphanen.dk


En lue-rød præst og en ledende skikkelse i en brasiliansk, gejstlig fascistbeværelse

af Bitten-Kirsti Nielsen

Midt i verdenspandemien med lockdown i 2020 og dens fremprovokerede økonomiske skadevirkninger kom Klaus Schwab til os som en gave sendt fra World Economic Forum-basen i Davos (WEF) og opfordrer nu alle til at deltage i den “store globale genindvielse”, The Great Reset, mod verdens uretfærdighed eller måske snarere som et historisk eksempel på endnu en magtsyg galning på afveje.

Schwab vil som bekendt tage fra de rige (dog ikke fra ham selv, men fra din opsparing) og give til de fattige, for som Jesus sagde: “det er lettere for en kamel at komme igennem et nåleøje end for en rig at komme ind i Guds rige” (undtaget er Schwab).

Som troende har Schwab en åndelig mentor, og han hedder Helder Camara, en lue-rød præst i Brasilien og en ledende skikkelse i en brasiliansk gejstlig fascistbeværelse, Acao Integralista Brasileira (AIB), og desuden kendt i den tidligere trosbevægelse, “Liberation Theology”, i årene 1960-70’erne.

Helder var ikke nogen traditionel katolsk præst. Han så mod Mao’s kulturrevolution med lovlig stor naivitet, eftersom millioner af kinesere blev dræbt i Mao’s bekæmpelse af sine modstandere.

Der er ikke langt fra kommunisme til fascisme. Begge ønsker de kontrol over masserne, og de sværmer for uniformering. Også Helder’s tilhængere og AIB’s paramilitær havde uniformer, og de var grønne som slaget, Helder tog over præstekjolen, og det var raske drenge, som deltog aktivt i voldelige angreb på kommunisterne i gaderne.

Men da livet er en læreproces, tog Helder skridtet fra at være pro-Mussolini og pro-Hitler til progressiv marxist og lovpriste marxismens afgørende betydning for revolutionen både teoretisk og i praksis.

World Economic Forum og Pave Francis

Også jesuitteren Pave Francis faldt for Don Helder Camaras livssyn efter sit besøg i Brasilien. Så i 2014 satte Schwab Pave Francis på invitationslisten til mødet i Davos. Det blev en stor oplevelse for paven, der siden har knyttet venskab til Schwab og nu bidrager til dagsordnerne i WEF. Så giver det jo mening, at denne pave ikke tager parti for nationerne, men gerne så Europa lukke hele Mellemøsten og Afrika ind i ubegrænset antal. Sært som flere brikker falder på plads og tegner konturerne af Schwab’s nye Great Reset. Og deres hjernespind har de fra en præst i Brasilien nu med pavens velsignelse.

Liberation Theology

Kirkens rolle er ifølge denne befrielsesteologi at befri de underkuede og udnyttede i den tredje verden. Derfor foretog bevægelsen med Helder Camara et radikalt skift i forhold til den katolske kirke. Præsterne måtte nu godt bruge vold, og nogle præster tog endda våben og sluttede sig til marxisterne, hvilket de legitimerede med henvisning til deres kamp for de fattige.

Det vil dermed sige, at befrielsesteologien har sine rødder i en militant revolution, der advokerer for at tage land fra de rige jordbesiddere og give det til de fattige bønder. Helder Camaras befrielsesteologi, der vil klare disse dårlige forhold ved vold, har i det væsentlige stået for “offer- ideologien”, som i yderliggående art i dag omfatter bevægelser som Antifada og BLM mv.

Men hvordan skal sådan en madpakke smøres, hvis de mange skal indordne sig under den nye verdensorden og hænge på længe nok? Jo, med frygt skal selvstændig tænkning bekæmpes og masserne styres, og i Schwabs nye totalitærstat må ingen eje noget. Alt bliver udleveret fra staten som lån – selv tøj og sko. Slut med lækkert design, slut med kunst og åndsliv. Gensyn med marxisterne?

Kontrol med hele jorden gennem en verdensregering

Så kom covid-19, og den var som skabt til en verdensomspændende plan, der med (stort) held kunne føre til kontrol med hver eneste sjæl på kloden og bane vejen for et totalt diktatur. Og det var og er målet. Schwab har endda skrevet en bog om denne store nødvendige omvæltning, hvis menneskeheden skal overleve og gerne med en kraftig “depopulation” om muligt.

WEF er den nye platform for de nævnte ændringer og kontrol over masserne nu med corona frygten for fuld udblæsning suppleret med en dansk, udvidet racismeparagraf, der inkluderer forbud mod negative tanker om modehysteriet “gender” i enhver afskygning (bemærk: mænd kan nu føde børn) og BLM.

I oktober 2020 udsendte paven et cirkulære “Fratelli Tutti” (til alle brødre).

“Evnen til at skabe værdier er en gave fra Gud. Derfor burde den altid være med henblik på at fjerne fattigdom. Jordens goder er til alles afbenyttelse”.

Jøsses, hvor naivt! Send det budskab til det krigsgale Mellemøsten….

Lommepenge til alle

Denne tilslutning til Helder Camara med hans fascistoide fortid og Vatikanets dagsorden er mere dyster end den ser ud til. Great Reset handler kort fortalt om enden på menneskers frihed til fordel for en global agenda med high-tech overvågning, tvungen medicinering og udbetaling af lommepenge til alle.

Da de fleste europæere højst sandsynligt er normale i hovederne, vil denne plan næppe have gang på jorden her, medmindre der bliver brugt militær, for corona-frygten kan næppe fortsætte meget længere.

WEF har så stor en kapital til deres rådighed, at de vil kunne rejse en hær, hvis de vil. Er EU inforstået med dette her, og kan Vestens politikere vindes for sagen? Ja. Jeg ser mørke skyer forude.

Vil europæerne være en slavehær?

Som Schwab ser det, er post-pandemien begyndelsen på en helt ny æra. Neo-liberalismen og det frie marked er slut, forudsiger Schwab. Men hvilke roller kommer Davos-klubben for verdens stenrigeste til at spille i den nye verdensorden?

Og kan man omdanne europæerne til en slavehær? Jeg tror den tid er forpasset. Alene skepsis over for EU er et sundhedstegn. Alligevel kan dette syge hjernespind nå at forvolde store skader, inden sund fornuft hos de fleste almindelige mennesker igen tager over.

Planen er absurd, da de kræfter, som WEF vil kvæle, er dem som skaber de rigdommene, som Schwab & Co. har tænkt sig at jonglere med.

Læs The Sinister Convergence of Klaus Schwab’s Great Reset with the Vatican and Liberation Theology

Klaus Schwab har mørklagt sin families fortid helt. Det havde han gode grunde til. Læs om dens forbindelse til den nazistiske atombombe: Klaus Schwab: Family Values.

Source link

KNOWLEDGE is POWER / REAL NEWS is KEY

Herunder 2 videoer som du med garanti ikke kommer til at se i de Danske medie-støttede løgne-medier!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vcnVtYmxlLmNvbS9lbWJlZC92cGVmZ24vP3B1Yj00Ij48L2lmcmFtZT4=
Se denne Video!

PGlmcmFtZSB3aWR0aD0iNjQwIiBoZWlnaHQ9IjM2MCIgc2Nyb2xsaW5nPSJubyIgZnJhbWVib3JkZXI9IjAiIHN0eWxlPSJib3JkZXI6IG5vbmU7IiBzcmM9Imh0dHBzOi8vd3d3LmJpdGNodXRlLmNvbS9lbWJlZC9KcWlBWFdWUEFLcGYvIj48L2lmcmFtZT4=
Vigtig Video!