Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 48
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.


I en reklamevideo fra statens advokat, Kammeradvokaten, er der ifølge fagbladet Journalisten et godt tilbud til offentligt ansatte sagsbehandlere: Et kursus, hvor man lære at begrænse eller muligvis helt at afslå anmodninger om aktindsigt.

”Aktindsigt er en ret for borgere til at søge om adgang til dokumenter og oplysninger hos offentlige myndigheder. Det er en ret, der er fæstnet i offentlighedsloven, og den pågældende myndighed har pligt til hurtig behandling af aktindsigten.

Set i dette lys kan følgende ordvalg i Kammeradvokatens reklamevideo virke en kende mærkværdigt: ’Hvordan kan du begrænse eller måske helt afslå aktindsigtsanmodninger som følge af ressourcemæssige hensyn? Og mere vigtigt: Hvordan begrunder du det konkret?’.

Tine Johansen, der er formand for Dansk Journalistforbund (DJ), undrer sig: ’Det er rystende, at statens egen advokat, som man i det her tilfælde næsten kan kalde en mørkekammeradvokat, underviser i, hvordan man holder befolkningen udenfor. Det afslører, at vi har et problem med en lukkethed- og mørklægningskultur. Det er virkelig skræmmende at se, hvor systematisk det her er udformet’, siger hun til Journalisten”.

 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account