Danmark: Wednesday, October 21, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 50
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Hund død efter skambidning – Vidner søges


– Blomstervænget, Asnæs – Odsherred

Tirsdag i sidste uge den 22.september omkring kl. 18.42 blev en lille hund skambidt, da ejeren, en 65-årige kvinde fra Grevinge luftede sin hund.

Hunden løb fri på et grønt areal omkring Blomstervænget i Asnæs. Den 65-årige gik over vejen ved OK-Tanken og videre i retning mod Aldi, hvor hendes bil holdt parkeret.

Ved Aldi stod en kvinde ved sin bil med to større hunde i snor, som rev sig løs og løb efter den 65-åriges hund, som løb ned langs bygningen væk fra de større hunde. Hundene forsvandt rundt hjørnet ved vaskehallen, hvorefter ingen af hundeejerne så, hvad der skete.

Da den 65-åriges hund kom tilbage så hun, at hunden havde pådraget sig alvorlige skader. Hun kørte straks hunden til dyrlæge, hvor den blev behandlet for alvorlige bidskader på kroppen og indre kvæstelser. To dage senere blev den lille hund aflivet, da den ikke kunne behandles for alvorlige indre kvæstelser i hovedet. Den 65-åriges hund er en lille sort/hvid blandingshund af racen malteser/puddel på 4,3 kg.

Politiet sigtede efterfølgende ejeren af de to store hunde for at overtræde hundeloven, idet hendes hunde kunne mistænkes for at stå bag skambidningen. Politiet søger nu vidner i sagen, for at klarlægge hændelsesforløbet bag bygningen, hvor den 65-åriges hund kom til skade.

Borgere som har set den lille og de store hunde bag ved vaskehallen ved OK-tanken tirsdag aften omkring kl. 18.42, og som så hvordan den lille hund kom til skade bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account