Danmark: Wednesday, July 14, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Hollænder dømt for smugling af narkotika


Efterforskning ledte frem til den 21-årige efter, at to andre var blevet taget ved grænsen med Ketamin og MDMA

En hollandsk 21-årig mand er i dag i Retten i Sønderborg blevet idømt tre et halvt års fængsel samt udvisning for bestandig for narkotikasmugling.

Sagen startede, da to andre mænd fra henholdsvis Holland og Congo i en bil den 15. oktober 2019 af Told blev udtaget til kontrol ved grænseovergangen i Frøslev. I køretøjet lå blandt andet kasser med brætspil. Men der lå også 1464 gr Ketamin, 997 gr MDMA krystaller og 5555 MDMA tabletter. Derefter overgik efterforskningen til Udlændingekontrolafdeling Vest i Padborg.

 

De to transportører blev for deres andel af sagen idømt henholdsvis fire år og tre måneders fængsel og fire år og seks måneders fængsel.

 

Men efterforskning ledte også frem til den 21-årige hollænder. Han blev på anmodning fra det danske politi anholdt i Belgien og udleveret til Danmark.

 

Han er i dag dømt for at have været med til at pakke stofferne og vejlede de to tidligere dømte i, hvordan de kunne passere grænsen til Danmark. Hollænderen modtog dommen.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account