Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Hentede gevær efter uro på bar


Selvom den 40-årige fortrød og vendte om på vej hen til baren, blev han mandag idømt tre års ubetinget fængsel for trusler og besiddelse af et skydevåben under særligt skærpende omstændigheder.

Det var en 50-årig bekendt, som den 40-årige om aftenen den 30. maj kom op at skændes med på en bar i centrum af Randers. På et tidspunkt råbte den 40-årige, at han ville hente sit gevær og skyde den 50-årige. Herefter gik han hjem til sin lejlighed tæt på baren. En kvinde, der i samme selskab som mændene, fulgte med, og hun så den 40-årige komme ud fra sit hjem med et oversavet jagtgevær.

Han gik målrettet mod baren, men efter nogle få hundrede meter, lykkedes det kvinden at overtale ham til at gå hjem. I mellemtiden var politiet blevet tilkaldt – blandt andet af et tilfældigt vidne, der havde set den 40-årige stå foran lejligheden og putte patroner i geværet.

 

Gemte geværet i hemmeligt rum

Da patruljen kom frem, lå den 40-årige i sin seng, og han blev anholdt på stedet og senere varetægtsfængslet. Under en ransagning af lejligheden fandt betjentene det skarpladte gevær gemt i et hemmeligt hulrum under et køkkenskab.

”Det er en alvorlig forbrydelse at gå rundt midt på gaden med et ladt gevær, når man ovenikøbet har truet med at bruge til at skyde en anden person. Det kunne have endt helt galt, og jeg er tilfreds med, at rettens dom også afspejler alvoren i sagen, ” siger senioranklager Jakob Beyer.

Ud over episoden i maj blev den 40-årige også dømt for i to tidligere tilfælde at have fremsagt trusler mod nogle andre personer.

Den 40-årige erkendte forholdene, men ankede sagen med henblik på en mildere dom.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account