Danmark: Tuesday, November 24, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 46
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Heldig Lotto lørdag – fire danskere bliver millionærer


For mange af os er det en drøm at vinde i Lotto, og vi drømmer om, hvad vi ville bruge gevinsten på. Rejse en måned til Maldiverne, et nyt køkken eller en ny bil? Drømme er der masser af, og efter aftenens trækning er drømmene i dén grad blevet til virkelighed.

To danskere ramte nemlig begge de syv magiske tal, hvilket udløste tripel jackpot-gevinsten på svimlende 20 millioner kroner, som de to vindere skal dele mellem sig. Den ene spiller havde købt sin vinderkupon hos Meny i Værløse, mens den anden købte sin i den helt anden ende af landet, nemlig ved OK Plus på Gl. Skagensvej i Frederikshavn. De kan dermed hver især se frem til, at 10 millioner kroner ruller ind på kontoen.

–       Med sådan en gevinst kan man udleve mange af sine drømme og gøre dagligdagen en del sjovere. Der skal lyde et kæmpe stort tillykke herfra,siger Pernille Mehl, direktør i Danske Lotteri Spil.

De er dog ikke de eneste, der kan juble denne lørdag aften. Hver uge trækkes der nemlig lod om 2×1 million kroner blandt alle spillede rækker, og i denne omgang gik Millionærgarantien både til en PLUS-abonnent fra Gentofte og til en spiller, der havde købt sin kupon hos Shell Service Oksbøl i Sønderjylland. Udover at vinde Millionærgarantien ramte begge spillere også 4 rigtige på en række, og de kan altså hver især se frem til at få 1.000.050 kr. at forsøde tilværelsen for.

Danske Spil ønsker alle vinderne stort tillykke.

Denne uges vindertal:
5, 7, 14, 20, 23, 25, 27

Tillægstal:
9

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account