Danmark: Friday, September 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Gratis færgeture nu alle ugens dage


Molslinjen og Fanølinjen sætter nu slutspurten ind på regeringens sommerpakke. Derfor kan hurtigfærgeruterne over Kattegat og færgerne mellem Esbjerg og Fanø fra den 10. september tilbyde gratis færgeture på alle ugens dage.

Regeringens sommerpakke giver gående og cyklende passagerer samt rejsende med et handicapparkeringskort mulighed for at komme gratis med danske indenrigsfærger. Kalenderen er nu skiftet til september, og dermed er sommerpakken gået ind i sin sidste måned, så slutspurten sættes ind.

Og netop på ruterne over Kattegat og på Fanølinjen er der stadig uudnyttet kapacitet i sommerpakken, som i år har fordelt sig over månederne juli, august og september.

”På Kattegat og på Fanø, findes masser af gode grunde til at rejse en ekstra tur i weekenden, og vi har på den anden side af de hektiske sommerferieuger god plads til gående passagerer. Derfor udvider vi ordningen med gratis billetter og shuttlebus ind til Aarhus by”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

De to ruter tilbyder altså gratis ture alle ugens dage. Det sker fra den 10. september 2021. Billetterne skal fortsat købes digitalt på hjemmeside eller app, og så refunderes rejsens pris helt automatisk, når turen er gennemført.

Personer med handicapparkeringskort skal dog fortsat ringe ind og booke deres billet for at få en gratis rejse.

Sommerpakken giver gratis færgeture frem til slutningen af september, og der kører også i weekenderne gratis shuttlebusser fra færgehavnen i Aarhus direkte til hjertet af Aarhus.

”Og med det fine efterårsvejr har man chancen for at komme rundt i Danmark og få det sidste ud af solen, inden sommerpakken udløber”, siger Jesper Skovgaard.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account