Danmark: Saturday, September 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(5 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Gasudslip undersøges som arbejdsulykke - 24NYT


Bryggerbakken, Ågerup, Roskilde

Kl. 11.43 torsdag blev en gasledning gravet over i forbindelse med et kloakarbejde på Bryggerbakken i Ågerup, så der skete et større gasudslip. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor alle forbehold blev taget for at sikre at ingen kom noget til. Et plejecenter på Gundsølillevej blev evakueret, da vinden blæste i retning mod plejehjemmet, som ligger lige over for det sted, hvor ledningsbruddet skete. Personale og 29 beboere blev flyttet i sikkerhed på Ågerup Bibliotek, som er beliggende uden for den krævede sikkerhedsradius. Efter ca. 45 min blev der sat en klemme på gas-ledningen og udslippet standset. Efter en grundig udluftning kunne plejehjemmets beboere og personalet igen vende retur.

Gundsølillevej var afspærret i lidt over en time, mens redningsberedskabet arbejdede på stedet og busruter forbi stedet blev omlagt. Ingen meldes at være kommet noget til i forbindelse med gasudslippet. Politiet underrettede Arbejdstilsynet om sagen, som nu vil se nærmere på, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med udslippet.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account