Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Fuld bilist stak af fra færdselsuheld


Tirsdag kl. 23.20 skete der et færdselsuheld ved krydset Ravnsøvej/Grenaavej i Risskov. To biler holdt for rødt lys ved krydset, da føreren af den forreste bil, en 46-årig mand, pludselig satte i bakgear og bakkede ind i den bagvedholdende bil, der blev ført af en 45-årig mand. Begge mænd, og en mandlig passager i den forreste bil, steg herefter ud for at besigtige skaderne.

En 24-årig kvindelig bilist, der havde overværet det hele, holdt ind i en buslomme og råbte, om hun kunne hjælpe med noget. Den 45-årige mand kom hen til hende og sagde, at føreren af den anden bil var spirituspåvirket, og kvinden ringede derfor efter politiet. I samme øjeblik satte de to mænd fra den forreste bil sig ind i bilen igen og kørte fra stedet.

Kvinden aftalte med politiet, at hun skulle køre efter bilen, så hun kunne guide betjentene til den rigtige placering. Kort tid efter fik en patrulje kontakt til bilen, der blev standset umiddelbart efter krydset Grenaavej/Mejlbyvej.

Da betjentene tog kontakt til bilens fører, kunne de også konstateret, at han var spirituspåvirket, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Da det viste sig, at han heller ikke havde generhvervet førerretten, blev han også sigtet for kørsel uden førerret. Han blev desuden sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved at have bakket ind i en anden bil, og for ikke at have overholdt sine forpligtelser i forbindelse med et færdselsuheld.

Da den 46-årige mand er polsk statsborger bliver han foreløbigt tilbageholdt på udlændingeloven i op til 3×24 timer.

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account