Danmark: Friday, September 10, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 40
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Ttrigefterlysning080920212


Den seneste halvandet uge har politiet modtaget otte anmeldelser fra kvinder i alderen 15-32 år, der er blevet antastet af en mand, som har befølt dem, krammet dem eller forsøgt at kysse dem, mens de gik i området.

Seneste anmeldelse kom mandag fra en 32-årig kvinde, som fortalte, at hun var blevet antastet af manden fredag morgen ved Trige Parkvej. Her tog manden fat i hendes skulder og trak hende ind til sig. Da hun rev sig løs og gik fra stedet, råbte han forskellige ukvemsord efter hende.

Siden de første anmeldelser har Østjyllands Politi efterforsket sagen og løbende haft patruljer i området for at finde frem til gerningsmanden. Desuden er manden blevet offentligt efterlyst med et billede, som en af kvinderne nåede at tage ham, mens han var på vej væk.

Gennemgået overvågning

Efterforskerne i sagen har blandt andet set forskellige overvågningskameraer fra området igennem, og politiet offentliggør nu to nye billeder af den formodede gerningsmand.

Billederne er desværre ikke af særlig god kvalitet, men Østjyllands Politi håber, at de alligevel kan være medvirkende til, at nogle borgere genkender manden.

Manden beskrives med følgende signalement ud fra videoovervågningen:

• Brun i huden
• Ca. 20-30 år
• Iført grøn cap med hvidt logo foran, sort jakke, lyse bukser og sorte sko

Ser du manden, eller har du oplysninger om, hvem han er, eller hvor han holder til, så kan du kontakte politiet via tlf. 114.

 

TTrigeefterlysning08092021

 

 

 

 

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account