Danmark: Wednesday, November 25, 2020
© 2020 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(4 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Fortsat intensiv efterforskning efter skudsag


Midt- og Vestsjællands Politi har siden anmeldelsen om skyderiet på Nørre Alle, Kalundborg, tirsdag aften kl. 18.12 foretaget med en intensiv efterforskning for at finde frem til den eller de personer, der står bag skyderiet.

Ofrene var tre mænd først i 20-erne fra Storkøbenhavn, og to af dem er afgået ved døden som følge af de kvæstelser, de pådrog sig. Den tredje mand er fortsat indlagt på et sygehus til behandling, men meldes i stabil tilstand.

Midt- og Vestsjællands Politi var onsdag til stede på Nørre Alle i Kalundborg med den mobile politistation for at kunne tale med borgere, der måske havde behov for at tale med politiet om tryghed, eller som måske kunne bidrage med oplysninger til politiets efterforskning.

– Politiet er meget glade for forskellige henvendelser med oplysninger, som allerede har givet anledning til mindre politiaktioner i går onsdag. Dog forestår der fortsat et større efterforskningsarbejde for at finde frem til den eller de personer, der står bag skyderiet, udtaler vicepolitiinspektør Jacob Olsen som leder af efterforskningen.

Ingen er anholdt eller sigtet i sagen, som politiet ser med meget stor alvor på og håber på borgernes hjælp til opklaringen.

Den mobile politistation vil både i dag torsdag og i morgen fredag være til stede på Nørre Alle tæt ved supermarkedet Meny. Begge dage vil den mobile politistation være til stede i tidsrummet kl. 14.00 – 19.00 i håb om at få kontakt til personer, der færdes ved supermarkedet, og som kunne have oplysninger til politiet om personerne, der er involveret i skudsagen.

Oplysninger i sagen kan også gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448, via nærmeste politi på tlf. 114 eller via politiets hjemmeside under menupunktet ”Tip politiet”.

Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account