Danmark: Tuesday, May 11, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 44
(3 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Forsøg på voldtægt af meget ung pige – dansk, bumset teenager efterlyses


Fyns Politi har fredag den 23. april 2021 kl. 15.13 modtaget en anmeldelse om forsøg på voldtægt på stisystemet mellem Flittergræsset og Fraugde-Radby-Vej i Fraugde.

Den foreløbige undersøgelse har vist, at gerningsmanden angreb den 12 årige pige bag fra og gennemførte andre seksuelle forhold i et buskads tæt på stien. Pigen var nogle minutter forinden stået af bussen ved lægehuset.Gerningsmanden forlod stedet ad stisystemet i nordlig retning.

Fyns Politi vil gerne høre fra eventuelle vidner i sagen.

Signalement

Gerningsmanden signaleres som: mand, ca. 16 år, alm. af kropsbygning, lys hudfarve med en del akne i ansigtet, talte dansk, bar muligvis kasket, bar briller med mørk kant, medbragte en lysebrun firkantet taske.

Kan man genkende signalementet af gerningsmanden, eller han man andre oplysninger, som kan belyse sagen, bedes man kontakte Fyns Politi på 114.

Fyns Politi kan ikke oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.

 

 

Source link

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account