Danmark: Sunday, April 18, 2021
© 2021 HAStoSEE.COM
Gratis - Del Gerne
Gratis - Del Gerne
Online Læsere: 42
(2 kikker bare på de flotte billeder)
Danmark og hele den vestlige verden er ved at gå til grunde, godt hjulpet af den politisk korrekte venstreorienterede fakenews bølge der hersker i både politik og medier. Vi har samlet artikler fra Websites som kæmper mod denne udvikling.
Forældre skal bestemme, om deres barn skal skoleudsættes


Som lærer ved jeg, hvordan en dårlig skolestart kan skade børn. Og som mor har jeg også haft problematikken tæt inde på livet, da min yngste søn blev skoleudsat, fordi han som decemberbarn ikke var skoleklar det år, han fyldte 6.

Desværre er det ikke en mulighed for alle, da reglerne er forskellige fra kommune til kommune. Den enkelte kommunalbestyrelse afgør nemlig, om de vil imødekomme forældrenes anmodning. De regler bør ensartes, så alle landets forældre får det sidste ord.

Måske en løsning på vej

Derfor foreslog vi i Nye Borgerlige for knap et år siden at lade forældrene afgøre, om deres barn skal have udskudt skolestarten – og dermed blive et ekstra år i børnehaven. Det blev desværre stemt ned af næsten alle partier i folketingssalen. Men de seneste uger har det i pressen lydt fra regeringens støttepartier, at de nu er villige til at ændre reglerne.

Det er jo godt, men hvorfor støttede de ikke bare op om vores forslag? Så kunne der måske være fundet en løsning for de børn i år, der ikke er klar til at starte i skole, men som bliver tvunget til det af kommunen.

Børn er forskellige, og forældrene kender dem bedst

Siden 2009, hvor undervisningspligten udvidet med et år, har færre børn får udskudt deres skolestartsalder – også selvom de ikke nødvendigvis har været klar til at starte i skole. Derfor er der hårdt brug for, at forældrene får den suveræne ret til at beslutte, om deres barn skal starte i skole som 5-årig, 6-årig eller 7-årig.

Børn er forskellige, og det skal respekteres. For det har store konsekvenser for de børn, der oplever en dårlig skolestart. Derfor er det vigtigt, at forældrene – og ikke kommunen – har det sidste ord. For det er forældrene, der kender barnet bedst. Jeg håber, at støttepartierne denne gang holder ord, så der findes en løsning.Source link

Du kan herunder "Like" og/eller dele denne artikel på:
Facebook - Twitter - Pinterest eller Email

Hvad er din mening?
Du kan kommenterer på denne artikel, nederst på denne side...
0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2021 HAStoSEE.COM - Rigtige Nyheder

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account